- 12,020
- 9,717
- 113
Birazdan herkeee sürprizim olacakkopek gibi paraya ihtiyacim var valla rollingte değilim burdayım karantinada kaldik parasız ama biz kazanamasakta sen kazan
Birazdan herkeee sürprizim olacakkopek gibi paraya ihtiyacim var valla rollingte değilim burdayım karantinada kaldik parasız ama biz kazanamasakta sen kazan
Hadi insallaah aga canin sagolsun senin kazanda suprizler kolayBirazdan herkeee sürprizim olacak
Kanka para yi vurdun mu stok yapcan ben gecen 2400 cektim 30 paket aldim gidip anca bitmek uzere bundan sonra ole yapiom yuksek tutturunca stoga devamŞans bu geldi mi akıyor gelmeyince de tütün icirtiyor
Ne ara içtin o kadarKanka para yi vurdun mu stok yapcan ben gecen 2400 cektim 30 paket aldim gidip anca bitmek uzere bundan sonra ole yapiom yuksek tutturunca stoga devam
4 kafa var evde icenNe ara içtin o kadar
Uu baby4 kafa var evde icen
Hepside kardesim he öz yabanci değil ben olmasam sigara icemicekler hepsine ben bakiomUu baby
süprize giden adim icin kupon varmi takip edecekUu baby
Evin direği 🥰Hepside kardesim he öz yabanci değil ben olmasam sigara icemicekler hepsine ben bakiom
Ne suprizi 🥰süprize giden adim icin kupon varmi takip edecek
buyuk süpriz olur da zor aga olsa da bana gelmez muhtemelen3 kişiye 100 tl sürpriz
Su forumda o kadar çekilişe katildim bir kere kazandim oda 10 kisiye 50 tl idi nasil çıktı onada hala inanamıyorumbuyuk süpriz olur da zor aga olsa da bana gelmez muhtemelen
Aga suan öyle lazim zamanlarki varya coronali coronali parasız kalmak ayri dert vallaSu forumda o kadar çekilişe katildim bir kere kazandim oda 10 kisiye 50 tl idi nasil çıktı onada hala inanamıyorum