- 12,020
- 9,717
- 113
Keşke bozmasaydik la geldiydi 10k adam.kazandiSweet bonanza dene bıraz
Keşke bozmasaydik la geldiydi 10k adam.kazandiSweet bonanza dene bıraz
Geriye düştü sen dedin ya knk dikkatli oyna diye kar kardır 😀7500 e bbozmadın da 4500 e mı bozdun bıde kupon gelmıs ben olsam uyuyamam
boşver belli olmazdı.iyi yaptın canını sıkmaGeriye düştü sen dedin ya knk dikkatli oyna diye kar kardır 😀
7500 u gorunce ben olsam bozardım 3500 karmıs ne guzel valla .neyse 500 500 dur .bıanda 4bın gömme tarıh tekerrurden ıbarettır.bastıgın para nerdeyse memur maası az az gıt hep alGeriye düştü sen dedin ya knk dikkatli oyna diye kar kardır 😀
doğru7500 u gorunce ben olsam bozardım 3500 karmıs ne guzel valla .neyse 500 500 dur .bıanda 4bın gömme tarıh tekerrurden ıbarettır.bastıgın para nerdeyse memur maası az az gıt hep al
@manisa454545 Napıyon laaaa Ben seni öldün Zannediyom iyi yasıyormussun
yaşamaya çalışıyorum gardaşım aklaımdasın.inan kirayı veremedim.sana sözüm sözdür 50 tl verceğim.veremedim mahcubum sana.kusura bakma gardaşım.bizde yarına kalır ama yanımıza kalmaz@manisa454545 Napıyon laaaa Ben seni öldün Zannediyom iyi yasıyormussun
napılır mesela 500 tl ile ben düşünemedim500 tele güzel para
Gerek yok Paran Sende Kalsın Biz Para için Yazmadık Sende Cok ıyı bılıyosun Herneyse Uzatmıcam Cevrende birtane Sigarasız Adama Sıgara Al yeter bana @manisa454545Allah razı olsun benim yerime bahsi çevirdin.kazandırdın.hakkın sennin o.bu arada yanlış anlaşılmasın.borç alıp ödememe durumu değil arkadaşlar