- 3,524
- 2,504
- 113
bayram reis bizede biraz versen şu kuponlardan sende hepsi yeşil benim kuponlar kırmızı full
bayram reis bizede biraz versen şu kuponlardan sende hepsi yeşil benim kuponlar kırmızı full
Teşekkürler başkan günlük 400 aldın mı çekiyorum hırs yok ayda 12 bin yaparAkıosun gene
Haha ayıpsınbayram reis bizede biraz versen şu kuponlardan sende hepsi yeşil benim kuponlar kırmızı full
Knk bna bi roolin yapsanaTeşekkürler başkan günlük 400 aldın mı çekiyorum hırs yok ayda 12 bin yapar
Akşam yaparız belkiKnk bna bi roolin yapsana
Gene bulmuşsun yolunu hayırlı işlerAkşam yaparız belki
basa yaz benıAkşam yaparız belki
Para yok knk ben 100 tl atcam sana para olunca sen oynıcan parayı kırışcaz 1000 k yapsak 500 500 yeterAkşam yaparız belki
Ayıpsın hallederizPara yok knk ben 100 tl atcam sana para olunca sen oynıcan parayı kırışcaz 1000 k yapsak 500 500 yeter
Tmm knk hbrlsrz aksam rolling yapda bi yeşillenelimAyıpsın hallederiz
Az elimi çektim hemen tesir etmiş
Yavas yav yavasKnock knock. Çekim paylaş bonusunu da değerlendirelim oran güzel geldi Ekli dosyayı görüntüle 80279
Ciğer kalmadıKnock knock. Çekim paylaş bonusunu da değerlendirelim oran güzel geldi Ekli dosyayı görüntüle 80279
Sökecem ciğerlerini bunlarınCiğer kalmadı
Sökecem ciğerlerini bunların
TebrikssKnock knock. Çekim paylaş bonusunu da değerlendirelim oran güzel geldi Ekli dosyayı görüntüle 80279