- 505
- 142
- 43
3216 yaptım bn payfix ile 500 talep verdim reddedildi...çekim engeli koymuşlar birde...Ekli dosyayı görüntüle 430898Yaptık şükür çekim vereceğim payfixle çeken oldu mu ? Ekli dosyayı görüntüle 430898
Sağol dost3216 yaptım bn payfix ile 500 talep verdim reddedildi...çekim engeli koymuşlar birde...
Banka havalesi ile talep vermen lazım site içi mesaj gelmiş
Ee napcaz pekiKardeşim aynı şeyi banada yaptılar, kasayı 4.000 yapıp 500 çekim verdim, çekimi iptal edip bakiyeyi 500 e sabitlediler tekrar çekim vermek istedim çekim engeli atmışlar. Canlı desteğede bağlanamıyoruz.
slot oynamadım şahsen 250 nakit aldım. Dün Efes 80 atar barça 87 atar hatay 5,5 üst korner kombine bastım 1600 verdi. Sonrası zaten kolay oldu. Böyle 2k yap filan gibi denemelerde kombin yapmak daha mantıklı en azından tutarsa hedefin yarısına ulaşıyorsunYarın ayni betine gibi herkes bu siteye kaymaya basliycak buyul ihtimal o grubun sitesi zaten bu slotlarla nasi o bakiyeyi katladiniz anlamadim
Eyvah eyvah ben 2 de başladım bağlanmaya 5 de baglandim zar zor. Kolaypay havale ile çekim ver önce bankayı ekle sonra kolaypay havaleUlan cekim red oldu havale cek diyo şimdi nasıl bağlanıcaz
Kanka onaylandı yazıyor ama yatmadı para sende de böyle mi oldu sonradan mı yatiyorEkmek kuran çarpsın 5000 tl yatırım yapacaktım buraya yeni açılışının şerefine ama deneme bonusunu ben dün 2500 tl çek iken aldım 10.000 TL Yapmışlar bu haysiyetsizliktir. Buna kimse bir dur demiyor arkadaş böyle saçmalık mı olur