- 4,384
- 3,322
- 113
emin misin sıra bekliyorum canlı eklenmiyor muCanlı eklemiyor boşuna girme sıraya dostum otomatik eklenmediyse güle güle banada öyle oldu 😂
emin misin sıra bekliyorum canlı eklenmiyor muCanlı eklemiyor boşuna girme sıraya dostum otomatik eklenmediyse güle güle banada öyle oldu 😂
Canlı eklemiyor kanka üye olurken bonusu seçiyorsun 250 freespin yada 250 tl diyeemin misin sıra bekliyorum canlı eklenmiyor mu
ben seçtim ama bonus görünmüyor direk anapara 0 görünüyorCanlı eklemiyor kanka üye olurken bonusu seçiyorsun 250 freespin yada 250 tl diye
Düzeldi mi kardas benim de aynıBu bayspinden bir bok olmaz 45 dakika bekledim belki fazla bağlandım canlıya adam papağan gibi iki cümleden başka bildiği bir şey yok üyelige girerken hata veriyor canlı desteğe bağlanın diyor ekran görüntüsünü atıyorum cevap vermiyor dikkate almıyor bence site açılmadan kapandı Ekli dosyayı görüntüle 430561
Şimdi sıraya girersen sabaha karşı alırsınEe vermedi hiçbirşey, hatt siteden atıyor. 250 yalan oldu
La gardaş siz niye bitmiyonuz la her bulduğunuz konuya çekim paylaşıyonuz deli misinizhrn1992
SJSJDKDKDKDKDKFKFKDJDDJDJDJLa gardaş siz niye bitmiyonuz la her bulduğunuz konuya çekim paylaşıyonuz deli misiniz