- 116
- 40
- 28
Bak tam 2 2 buçuk saattir bekliyorum canlı destek sırasını inşallah bana bi aksilik çıkarmaz yoksa harbi harbi psikolojim bozulur aw
TeşekkürlerBaşında 0 olmadan yazacaksın telini
gündüz alamadık kodu şimdi girişte destekle görüş diyor bağlanırsak 4 saate çözecez inş.Kod gelmeyip hesap askıya alınanlar sorunu çözen var mi
Kolaypay havale çekim yaptım onaylandı yasıyor hesaba girem birley yok haberiniz olsunBeklemedeyizz
Henüz değil ama büyük bir çaba sarf ediyorum 🥸Kod gelmeyip hesap askıya alınanlar sorunu çözen var mi
5300 mü yaptın bide valla helal olsun millette ne şans var imrendimçekim verdim bekliyorum herkese bol şans.
Benimde öyle anlamadımOnayladığı yazarken hesaba yatan ödeme yok daha
Onaylandı yeşil olursa yattı anlamana geliyor herhaldeeOnayladığı yazarken hesaba yatan ödeme yok daha
sugar rush xmax 200 tl freespin girdim son 2.spinde ekran patladı 160x5300 mü yaptın bide valla helal olsun millette ne şans var imrendim
max win falanmı aldın naptın
Daha şimdi ekledi canlı banaCanlı eklemiyor boşuna girme sıraya dostum otomatik eklenmediyse güle güle banada öyle oldu 😂
Kanka sende onaylandı yazısı yeşilmi yoksa siyahmi ss atarmsnbanka havale ödemesi geldi yaklaşık 1 buçuk saat sürdü