- 4,829
- 4,013
- 113
Denedim olmadıGizli sekmeden gir
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Ben de üye oldum fakat SMS doğrulama şifresi gelmeden üye oldum sana geldi mi yoksa canlıdan mi talep verdin?Arkadaşlar site sponsor sitedir sözü başkanın sözüdür İstanbulumuzun yeni sefiri bayspindir
çekim siyah onayda birazdan yeşil onay olur ve hesaba yansıtılır yazı bu kadar
Ekli dosyayı görüntüle 430728
sms doğrulama olmadan çekim yapamazsın.canlı desteğe mutlaka bağlanman şart.çekimden önce ayaklarına gideceksin mecbur.Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Ben de üye oldum fakat SMS doğrulama şifresi gelmeden üye oldum sana geldi mi yoksa canlıdan mi talep verdin?
Hangi oyunda katladın kardeşim bakiyeyi ona göre bir gün canlıya bağlanabilirsem ona göre freespin yada freebet seçeyim 🤗sms doğrulama olmadan çekim yapamazsın.canlı desteğe mutlaka bağlanman şart.çekimden önce ayaklarına gideceksin mecbur.
ben gittim mesela ellerini öpmeye.öperim nolmuş sponsor sitemiz değilmi.500 tl gelecek nede olsa.
Spaceman 😁 😁 😁 😁Hangi oyunda katladın kardeşim bakiyeyi ona göre bir gün canlıya bağlanabilirsem ona göre freespin yada freebet seçeyim 🤗
sitede yogunluk oldugu için geç geliyor paraArkadaşlar Benim frespin kazancım yansimadi Anlayan Varmi
payco 20 dakika bekletmedi bilginize ödendiibi çekimde ben verdim inşallah gelicekEkli dosyayı görüntüle 430751
benim ki 1 saattir ssiyah yazıyla onaylandı diyor ama hala gelmedi çok pis tribe girdimpayco 20 dakika bekletmedi bilginize ödendii
Yeşil olduğunda ödenir havale uzun sürüyor 3 4 saat sürdü benimbenim ki 1 saattir ssiyah yazıyla onaylandı diyor ama hala gelmedi çok pis tribe girdim