- 7,501
- 4,306
- 113
Doğrudur da normalde yazması lazım bence maximum sinir yok canlıya bağlanan sorsunMin 100 max 250 dir
Doğrudur da normalde yazması lazım bence maximum sinir yok canlıya bağlanan sorsunMin 100 max 250 dir
Max sınır yaziyor dost 250 tl diyeDoğrudur da normalde yazması lazım bence maximum sinir yok canlıya bağlanan sorsun
Görmemişim reis eyvallahMax sınır yaziyor dost 250 tl diye
Küfür et bak nasıl bakıyor150 kisi bekledik destekte siramiz geldi adam mesajlara cevap vermiyor 10 tane mesaj attim bakmiyor
Güzel taktik bunu bir kenara yazdimKüfür et bak nasıl bakıyor
yeni site galiba bu ilgiyi beklememişlerdir 🤣🤣🤣Ya siz nasıl aldınız ya bu canlı destekler cevap vermiyor ki
Çok ağır küfür edince ekliyorlar 15 dakika bakmadı sinir boyu aştı küfüre dadanınca verdiarkadaşlar alan almiş artik kimseye vermiyorlar boşa beklemeyin konuşmadan atiyor cevap vermeden üye olmayin boşuna tc kimlik vermeyin
Yukarı doğru çık Mesajlara bak ilk arkadaş paylaşır paylaşmaz Ben de bağlandım cevap vermiyordu küfür ettim SS de attım Yukarıya bak mesajlara Ondan sonra cevap verdi eklediarkadaşlar alan almiş artik kimseye vermiyorlar boşa beklemeyin konuşmadan atiyor cevap vermeden üye olmayin boşuna tc kimlik vermeyin
Deneme bonus bitmiş üye olmayin