- 9,881
- 3,302
- 113
Dostum güvendiğim bir mac var 01.20de masa tenisi 50 lira oynarım diyorsan vereyimYine en başa döndük kasa 200 a...
Dostum güvendiğim bir mac var 01.20de masa tenisi 50 lira oynarım diyorsan vereyimYine en başa döndük kasa 200 a...
Erhan o yorumdan ne anlıyorsun.Adamlar zaten maçı sunmuşlar bende bana göre gelir oranıda iyi diyorum.Maç gündemde yokken ben kardeşim Porto kesin gelir bas falan mı demişim?Hayır sunulan maça fikir beyan ederek maç verilmiş mi oluyor onu çözemedim benBen takiliyorum ama sen ciddiye aldın ciddiye ciddi o zaman
Ekli dosyayı görüntüle 80299
Yine en başa döndük kasa 200 a...[/
Kanka rulete git
Her maçta 2 gol olacak diye bir durum yok isterse dk 10 olsun futbol buBen verdim şansslızlıgımı adamada bulaştırdım, peki soruyorum size dk 65 0-1 ken okadar oyun oynuyorsunuz bir gole girilmezmiydi
Neyi tartisiyonuz dahaErhan o yorumdan ne anlıyorsun.Adamlar zaten maçı sunmuşlar bende bana göre gelir oranıda iyi diyorum.Maç gündemde yokken ben kardeşim Porto kesin gelir bas falan mı demişim?Hayır sunulan maça fikir beyan ederek maç verilmiş mi oluyor onu çözemedim ben
Adi ustunde kendi agzinla soyluyorsun bi zar atıyorsun oladabilir olmayada lbilirHer maçta 2 gol olacak diye bir durum yok isterse dk 10 olsun futbol bu
Sor bakalım mac versinlerDostlar tartışmaya gerek yok şunu el birliği ile 600 yapsak yeterli
Bir şey demiyorum bi kişi mac verir 5 kişi ona katilirsa oynayan adama cesaret verirsiniz tahmin vermiş kadar olursun yani senn çok fazla ciddisin neyse bakalimErhan o yorumdan ne anlıyorsun.Adamlar zaten maçı sunmuşlar bende bana göre gelir oranıda iyi diyorum.Maç gündemde yokken ben kardeşim Porto kesin gelir bas falan mı demişim?Hayır sunulan maça fikir beyan ederek maç verilmiş mi oluyor onu çözemedim ben
Hayır ciddilikten değil Erhan yanlış düşünüyorsun ben ona anlam veremedim.Dediğin gibi neyse bakalımBir şey demiyorum bi kişi mac verir 5 kişi ona katilirsa oynayan adama cesaret verirsiniz tahmin vermiş kadar olursun yani senn çok fazla ciddisin neyse bakalim
Erhan versin bi mac hadi erhan yolla gelsinBayramin da ses gitti adam o kadar uğraştı 600 e de razıyım
oynayacaksan 200 ms1 / set oynarsan ilk set 1Ekli dosyayı görüntüle 80300[/QUOTE
Benim tahminim maç vermek isteyen olursa verebilir
İlk set 1 girildi 200oynayacaksan 200 ms1 / set oynarsan ilk set 1Ekli dosyayı görüntüle 80300
Bol şans kardeşimİlk set 1 girildi 200