2 Kas 2024 #81 MaximLestienne Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 9,696 7,277 113 talisca53' Alıntı: ben aynimsifreyi kullandim dost valla Genişletmek için tıkla ... diğer sitelerdeki şifreleri değiştir kanka yarın öbür gün patlatırlar denk gelir ben çok farklı bişey girmiştim çoğu sitede öyle giriyorum ilk önce artık dolandırıcılar fena
talisca53' Alıntı: ben aynimsifreyi kullandim dost valla Genişletmek için tıkla ... diğer sitelerdeki şifreleri değiştir kanka yarın öbür gün patlatırlar denk gelir ben çok farklı bişey girmiştim çoğu sitede öyle giriyorum ilk önce artık dolandırıcılar fena
2 Kas 2024 #82 sahgec09 ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ... Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 5,699 2,622 113 talisca53' Alıntı: ben aynimsifreyi kullandim dost valla Genişletmek için tıkla ... Değiş dost,zaten her sitede ikili doğrulama var onu kullan tavsiye ederim şifreni bilselerde s.. bir şey yaparlar sana kod geliyor
talisca53' Alıntı: ben aynimsifreyi kullandim dost valla Genişletmek için tıkla ... Değiş dost,zaten her sitede ikili doğrulama var onu kullan tavsiye ederim şifreni bilselerde s.. bir şey yaparlar sana kod geliyor
2 Kas 2024 #83 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 103,438 154,425 113 Üyelik Gerçekleştirilmiyor Bilginize Beyler. 🔐