- 10,090
- 5,766
- 113
onları çoktan kapıyorlar artık 90'larda olsak olurduZengini belki pavyon dan karı çıkarmak gibi bizi de kurtarirdi belki bu hayattan
onları çoktan kapıyorlar artık 90'larda olsak olurduZengini belki pavyon dan karı çıkarmak gibi bizi de kurtarirdi belki bu hayattan
O yine iyi la arka deliği yalatiyorlarmis koltuk altından ne olcak 😁Koltuk altı yalama falan 🤢
Benim mutlu bir evliliğim var elhamdülillah. Lakin her evlilikte inişli çıkışlı anlar oluyor. Eğer olmuyorsa bir yerde terslik var demektir.Mutlu bir evliliği olan yok gibi bir şey galiba. Sanırım tek sebebi de içinde bulunan ekonomik durum
Geçen yıl 15 Ekim de evlendim 1 ay sonra kızım olacak darısı sana 😅Bekarlığın son günleri benim için. buralarda gezinmenin de sonu olabilir 15 16 Ekim'de düğünüm var inşallah herkes içinde hayırlısı olur. gelebilen buyursun ama boşta gelmesin gelemiyende takısını şimdi atsın 🤣🤣🤣 benim bı arkadaş ta diyor banko kupon yapıp takacam digeride diyor 5 betten 50 sweet Bonanza çevirme yaptiracam la o kadar kaybetmişizki ağlanacak halimize gülüyoruz
Aynen öyleKumarın olduğu evlilikte huzur olmaz. Bunu belki onlarca kez duydun. Bi kere de benden duy. Aklın başına geç gelmesin.
Akıl sağlığım.yerinde değilBu kumar yüzünden evlenmekten korkuyorum bu halde bitik haldeyim evli olup da bu illete devam edenlere Allah akıl versin
Amin dost hemide kız Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallahGeçen yıl 15 Ekim de evlendim 1 ay sonra kızım olacak darısı sana 😅
Dilek yılmaz burda mı bvdLkyLmzZz[/USER] 😀
Analı babalı ve sağlıklı büyür umarım, gözün aydın dostumGeçen yıl 15 Ekim de evlendim 1 ay sonra kızım olacak darısı sana 😅
hayırlı olsun dost. belkide evlenince herseyden vazgecersın. bende nişan yaptım 2 hafta önce . allaha şükür sıkıntısız yaptım ama şu illeti haftada birde oynasam olmuyor . hiç oynamasam daha iyi olur daha güzel şeyler yapar ınsandda arada birde oynasa canı istiyor . ınsallah hayırlısı olur evlenince düzelirsinBekarlığın son günleri benim için. buralarda gezinmenin de sonu olabilir 15 16 Ekim'de düğünüm var inşallah herkes içinde hayırlısı olur. gelebilen buyursun ama boşta gelmesin gelemiyende takısını şimdi atsın 🤣🤣🤣 benim bı arkadaş ta diyor banko kupon yapıp takacam digeride diyor 5 betten 50 sweet Bonanza çevirme yaptiracam la o kadar kaybetmişizki ağlanacak halimize gülüyoruz
😂😂😂Gelebilen buyursun ama boşta gelmesin diyor. 🤣🤣 millet kod kovaliyor sana takı mı takar 🤣
Aga balikesirin neresindensin
Doktor maaşı ne kadar ki 70 k vardır neresi düşükEvlilikte maddiyat çok önemli Allah bu ülkede 40.000tl ve altı gelirle geçinmeye çalışan insanlara sabır versin hayat çok pahalı gelirler çok düşük maalesef doktordan mühendise temizlikçiye herkesin geliri çok çok düştü
esas soru şu maddiyat kötüye gittiğinde hala mutluluk devam ediyor mu cevap evetse zaten ölene kadar devam ediyor o evlilikler bizde işin kötü tarafı çiftler bu süreçte idare edip destek olsa bile birbirlerine araya haset arkadaşlar,aile büyükleri vs. fitneyle girip boşanma aşamasına sokuyorlar maddiyat yüzündenBenim mutlu bir evliliğim var elhamdülillah. Lakin her evlilikte inişli çıkışlı anlar oluyor. Eğer olmuyorsa bir yerde terslik var demektir.
Allah herkese önce sağlık, sonra huzur versin. Diğer konular mücadeleyle kazanılabiliyor.