- 5,334
- 3,196
- 113
Çok geçmiş olsun farkındayımGeçmiş olsun kardeşim bu bel fıtığı ama sinir sıkışması artı olabilir yani düşük ayak ihmal etme beyin cerrahi ye görün ben ihmal ettim şu an engelliyim
Çok geçmiş olsun farkındayımGeçmiş olsun kardeşim bu bel fıtığı ama sinir sıkışması artı olabilir yani düşük ayak ihmal etme beyin cerrahi ye görün ben ihmal ettim şu an engelliyim
Mikrocerrahi yöntemi ile olursan çabuk kalkarsın 15 fün falan sürerbenimde o geliyo aklıma ameliyat ne kadar sürüyo bilgin var mı kaç gün çalışamam
Kısa bilgi vereyim. Aynışeyleri bende yaşadım. Acil olarak doktora gitmen gerekiyor fıtık sinire bastığı için yürüyemezsin her ne kadar adı bel fıtığı olsada aslında ağrı ayakta olur yürümeni engeller güç kaybı çok tehlikeli bi durum sinir zedeleniyor demek doktora gideceksin ne çektirecek ama iki bacağındada güç kaybı olduğunu söyle tabi güç kaybından kastım ayağının güçsüzlerimizi değil mesela topuklarının üzerinde yürüyemezsin ayak düşer parmak ucunda yürüyemezsin ayak düşer vb. Ağrısı pistir apranax falan hikaye Cataflan al ağrı kesici başka birşeyde iyi gelmez geçmiş olsunArkadaşlar bende bel fıtığı vardı ms hastalığım da var son 2 aydır sağ ayağımı zor kaldırıyordum, yere sürtüp takılıp düşüyodum yaklaşık 1o gündür de 2 bacağımda inanılmaz güçsüzlük var 200-300 metre yürüdükten sonra adım atamıyorum yürürken yalpalıyorum belde de ağrı var bel fıtığı olan var mı bunları yaşayan ? acaba fıtık mı ms mi vurdu yoksa korona mı oldum hastaneye gitcem ayın 1nde ama baya canım sıkıldı yürüyememek çok zor her gece 2 saat yürüyüş yapıyodum