Ekran resmi atsın soylede ))Hangi yöntemle çektin kaç dkka da geldi para
Ekran resmi atsın soylede ))Hangi yöntemle çektin kaç dkka da geldi para
Betco altyapısında 100lerce site var , hangisinde güncelleme varmış , hepsine giriliyor su an oynanıyor da .Kimi kandırıyorlar.Betco bu siteye özel bakım mi yapıyor 😆😆 Herifler spinleri bitirenleri oyunlarda engellemiş işte daha neyini anlayacağız.Güncelleme varmış betcoda kimse giremiyor
600 verdi kaldık öyle güncelleme varmıs çekimde verdim bari iptal etseler oynasam bende
Bende aynısını yaptım bırak iptal etmeyi benim bakiyeyi sildiler 🤣600 verdi kaldık öyle güncelleme varmıs çekimde verdim bari iptal etseler oynasam bende
Harbi mi çekim gecmişide görünmüyor ki bakalım ulanBende aynısını yaptım bırak iptal etmeyi benim bakiyeyi sildiler 🤣
Herkesin aklı kendine yeter seni niye alakadar ediyor dostum bırak herkes bilgini yapsın tek aklı olan senmisin kiGüncelleme falan yok ,yalan söylüyorlar siteyi övenler de çekim yaptığını iddia edenler de.Sitede diğer bütün sağlayıcılar çalışıyor, hatta bu 4 oyunun demolari bile çalışıyor.Gencler tufaya geldiniz, tekrar uyarayim sonra yönetime bildireceğim konuyu kapatsinlar.Zerre akıl olmaz mı ya
Bendede gözükmüyor çekim geçmişi sadece fresspin kazancı gösteriyor bakiye 9.50 TL 🤣Harbi mi çekim gecmişide görünmüyor ki bakalım ulan
Günceşşe var nasıl oynuyorsun senKasa 2000 oldu beyler 15 k ya yüriyimmi ne dersini taktik verin?
Bende yok bahsi direk aldı anlamadımGünceşşe var nasıl oynuyorsun sen
Evet yetkili değilim ama kıdemliyim bu konuda. Sana cevabını konu kapanmazsa , şöyle yüzlerce ah vah mesajı yazilsin da sonlara doğru vereceğimHerkesin aklı kendine yeter seni niye alakadar ediyor dostum bırak herkes bilgini yapsın tek aklı olan senmisin ki
Ne yatırımıBit 5k yatırım bakalim nolacak