- 1,487
- 306
- 83
Bende sporcuyum ama fresipin aldım bekliyoruz verecekmi
Burası herkese açık ve herkesin özgürce birşeyler payladabilegi bir yer kıdem askeriyede olur burda olmaz ah vah yapan ugrasmasin dimi ama kimse cebinden birşey vermiyor şansını deniyor herkes neyseEvet yetkili değilim ama kıdemliyim bu konuda. Sana cevabını konu kapanmazsa , şöyle yüzlerce ah vah mesajı yazilsin da sonlara doğru vereceğim
Şuan gözüküyor çekim talebiBende de öyle 20.05
Bende de gelse de gidip gezeyim dün bedavadan 1 bin TL aldım sonra siteye attım gitti şimdide para yok arkadaşların yanına gıdıcem birdeŞuan gözüküyor çekim talebi
Verecek gibi değil daha çevrimi tamamlamadık tamamlasakta vermez bu siteBende de gelse de gidip gezeyim dün bedavadan 1 bin TL aldım sonra siteye attım gitti şimdide para yok arkadaşların yanına gıdıcem birde
Altyapı güncellemesi varsa diğer sitelerde de olur sadece bu verdikleri 4 oyunun paralı modu kapalı, eğlence modu açık.Diger tüm sağlayıcılar da açık.İsin mantığını size bırakıyorumYatırım yapılacak bir site gibi değil verdiği freespinleri oynatırken bir sorun yok bakiyeye dönüşünce bir anda alt yapı güncellemesi diyor aynen kardeşim aynen 3 gün kapalı kalır artık
İnanmıyorum ben çeken olsa burda hava atmaz şahsen ben çeksem burda ne işim varçeken kişiler olmuş öyle diyorlar
O nasıl oluyor dostumArkadaşlar bakın ben binance yaptım biraz zaman aldı ama 24 saat içinde 15 USD dönüştürdüm çekim verdim 2 dakka içinde yatti inanın 4 gün önce yaptım o parayla kumara attım iki bin yaptım çektim atmıcaktim oyuna geri attım kaybettim %100 garanti veriyorum binance ödeme yapıyor .
Yne kapattılar aqPara çekme talebi şimdi gözüküyor
Bende gözüküyor ha gayret ha verecekler 🤣Yne kapattılar aq