- 2,296
- 1,065
- 113
bende çekim verdim bakalım
Ekli dosyalar
-
229 KB Görüntüleme: 117
Güle güle harca ben bugün bitik hiç bir kod vermiyorTeşekkürler çekim verildi...
Adamsin kralGüle güle harca ben bugün bitik hiç bir kod vermiyor
Filtreleden değiştir görünürÇekim verdim 10 dakika sonra çekim talebim kayboldu 😂 ama bakiye iade edilmedi bekliiyoruz
10 dakka sürmemiştiKnka kaç dk da geri attılar bana hala atmadılar
Valla bende tam tersi para 8 bine çıktı 600den 10 yapmaya calıştım olmadı 5 de 1500 talep verdimOyunları açtılar oyunlar hiç ödeme yapmadan parayı yedi hepsini de denedim tam bir kahpelik
Yalan dolandırıcı site🌹₺ 5000'u Günde İki Saatte Kolayca Kazanın 🌹
murat34340 sizi cep telefonunuzla para kazanmaya davet ediyor, yatırım yok, şart yok.moneyeasilyrpc.buzz
Uye olunca otomatik 25 USD veriyor 200 USD yap çek uygulama içerisinde bazı kolay görevler var onları tamamlayınca yaklaşık 150 USD yapıyor davet ederseniz hemen 200 e tamamlaniyor, birçok kişi papara ve usdt yöntemiyle çektiğini söylüyor bende şimdi deniyorum valla.
Bana hala geri vermedi10 dakka sürmemişti
Çekimden ne zaman süre sonra düzeldi bakiyeBenim bakiye düzenlendi ama çekim felan gelmedo
10 dakika sonraÇekimden ne zaman süre sonra düzeldi bakiye
çekim talebi ne zaman verdin10 dakika sonra
zaten bende bu bahane ile iptal edeceklerine emindim alçak şerefsizler ibineler bunları tespit edicen yakalıcan işkence edicen abi beni öldür diye sana yalvarıcakBeyler hiç bir şekilde satın alım yapmadım 100-200 betten sweet bonanzda farm attım çekim iptal edilip bakiyem silinmiş canlı destekten kontrol etmesini istiyorum yardımcı olmayıp otomatik mesaj atıyor boşuna beklmeyin sizde odemezler