- 1,111
- 593
- 113
İlk yarı iki gol
Saol dost biraz ihtimale bindi ama bakalimBol sans kardes.umarim atarda kazanirsin
Saol dost biraz ihtimale bindi ama bakalimBol sans kardes.umarim atarda kazanirsin
Daha bayagi var umudu kesmeİlk yarı iki gol
Saol dost biraz ihtimale bindi ama bakalim
Ayıpsın reis sen kuponu yap bana yolla ben basayım sana da atarım nolcakk yani 3 ün 5in hesabı olmazzzzPara yokki kupon yapip yatiramayinca para vermiyorlar
KeşkeDaha bayagi var umudu kesme
En düşük oran olunca şaka gibi geliyor neticede futbol bu tabiDaha bayagi var umudu kesme
Keşke sahaya inseydin dostmGol ywdik Allah belaniziversin eevvvvvvv kahrol
Senin gibi kalmadi alemde kardes 😉 ben hatrimin olmadigi kimseye kupon veremem eger yatarsa cijdan azabi cekiyorum ama hatrim olan arkadasin kuoonu yatsana hatrima verir diye bisey demiyorum.nu arada vijdan deil vicdan'mis bu yasimiza kadar yanlis biliyormusuz.neyse ogrenmenin yasi yok 😄Ayıpsın reis sen kuponu yap bana yolla ben basayım sana da atarım nolcakk yani 3 ün 5in hesabı olmazzzz
Üzüldüm ya valla geçmiş olsun kralKeşke sahaya inseydin dostm
Abi nolcak ya zaten 20 30 TL basıyorum kuponlara param oldukça yani güvendiğin kupon olursa at bana ben yapayım gitceksw senin verdiğin kupon gitsin amaaaannnn 😆Senin gibi kalmadi alemde kardes 😉 ben hatrimin olmadigi kimseye kupon veremem eger yatarsa cijdan azabi cekiyorum ama hatrim olan arkadasin kuoonu yatsana hatrima verir diye bisey demiyorum.nu arada vijdan deil vicdan'mis bu yasimiza kadar yanlis biliyormusuz.neyse ogrenmenin yasi yok 😄
Saol dost nasip değilmişÜzüldüm ya valla geçmiş olsun kral
Saol dost 1 gün önce 16.50 oran tek maç bugün bu bakalim dost 3.de elimden kaçabilecek mibeko dediğim gibi oldu tahmin ettim can sagolsun
3.de kaçamaz yarın bi rolling yaparızSaol dost 1 gün önce 16.50 oran tek maç bugün bu bakalim dost 3.de elimden kaçabilecek mi
İnsallah ☺3.de kaçamaz yarın bi rolling yaparız
Kayıp @DaimonBol şanslar reis
Geçmiş olsun reis
Saol reisGeçmiş olsun reis