valla ne desek yalan olur Alicim bizide oku üflede bize de bulassın inter miami 1.5 üst olur benceErhanim sans acildi varmi aklinda macEkli dosyayı görüntüle 96559
valla ne desek yalan olur Alicim bizide oku üflede bize de bulassın inter miami 1.5 üst olur benceErhanim sans acildi varmi aklinda macEkli dosyayı görüntüle 96559
3 gundur iyi giidyorum Sansimdan yolluyorum Sana. Sen vurursan saglam vurursunvalla ne desek yalan olur Alicim bizide oku üflede bize de bulassın inter miami 1.5 üst olur bence
helal maşallah diyelim3 gundur iyi giidyorum Sansimdan yolluyorum Sana. Sen vurursan saglam vurursun
Vallahı bende oyle umuyorum bayadır tık yok heralde yılbasında mıllı pıyango cıkcak bu kadar kotu gıdısatın baska acıklaması olamaz3 gundur iyi giidyorum Sansimdan yolluyorum Sana. Sen vurursan saglam vurursun
Dkn3 PenaltyNew York - Dc United
üst oğlu üst
1-0 dk 3New York - Dc United
üst oğlu üst
5 dakka değil attı 1-0 santra oldu 1-1 toplam 2 dk değil@Shellac bak reis inter miami 1.5 dedik 5dk da 2 gol oldu oynasak olur muydu hep bunu merak ederim
Senin Sao Paulo macini aldim alir almaz geldi Konu actim kupon ordaAtlanta Orlando Macı 1 olur
Ne guzel kardesim kazancın daim olsunSenin Sao Paulo macini aldim alir almaz geldi Konu actim kupon orda
Dk 14 1-1New York - Dc United
üst oğlu üst