- 1,463
- 1,632
- 113
Geldi vallaha helal
Senin dünkü kupona cok uzuldum ama ne kacti oyle 1golden gitti.96 oldu bile won tebrikler dost @berkayaydin6
Ahahahahah ne kadan guzelson sayı çok iyiydi adam topu oyuna sokarken depe asist yaptı
Macı ızlıyodur ondan gelmemıstırBerkay gelmez diye sinirlenip maçı kapadın mı doğru söyle
Sonu guzel olduBeyler kusura bakmayın soluksuz maçı izledim yazamadım yedikleri küfürlerin haddi hesabı yok 2.per son 4 dk boş 3.per ilk 4dk boş ama son per şov yaptılar serbestler kaçmasa 40 atardı ama tuhaf olan 3lük hiç atmadan bu kadar sayı attılar
Yok kanka filipinlerde böyle çok oldu bana son per 39 bekleyip 40 attıkları bile olduBerkay gelmez diye sinirlenip maçı kapadın mı doğru söyle
Kacan o kadar faulden sonra yatar dedimde. Iyi kil payi kurtardi adi herifler yatiyordu az kalsinBeyler kusura bakmayın soluksuz maçı izledim yazamadım yedikleri küfürlerin haddi hesabı yok 2.per son 4 dk boş 3.per ilk 4dk boş ama son per şov yaptılar serbestler kaçmasa 40 atardı ama tuhaf olan 3lük hiç atmadan bu kadar sayı attılar
ben 39 beklesem atacakları max 9 du şans olmadan cidden olmuyor kralYok kanka filipinlerde böyle çok oldu bana son per 39 bekleyip 40 attıkları bile oldu