Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Berkayaydin6 / Futbol

Kupon Miktarı
233.18
Kupon Oranı
1.64

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,743
5,748
113
Sen son maçı düşğn biz bunu getirelim :))

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,187
6,033
113
Bugün hiç şansın yok kankam.Sıkma canını vur kafayı uykuna bak.Yarın ola hayrola
Yatıcam kanka zaten napalım başka olmuyor işte belli şans yok bu takımda ayrı bi şey seri yapıyor 2 dk da 7-8 atıyor sonra 2-3 dk 0 çözemedim bu takımı

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Yatıcam kanka zaten napalım başka olmuyor işte belli şans yok bu takımda ayrı bi şey seri yapıyor 2 dk da 7-8 atıyor sonra 2-3 dk 0 çözemedim bu takımı
Ah ulan Zenit o kalleşliği yapmasan bu durumlar olur muydu hiç.Bütün şansını o an masada bırakmışsın kanka.Daha doğrusu şansta denmez o maça.O maçta bir şeyler olduğunu düşünüyorum ben.Şanssızlıkla falan olacak işler değil o tür şeyler

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,187
6,033
113
Ah ulan Zenit o kalleşliği yapmasan bu durumlar olur muydu hiç.Bütün şansını o an masada bırakmışsın kanka.Daha doğrusu şansta denmez o maça.O maçta bir şeyler olduğunu düşünüyorum ben.Şanssızlıkla falan olacak işler değil o tür şeyler
Düşündükçe kafayı yiyorum kanka

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,327
3,187
113
Göz var kuponlarinda ersin:eek: