- 195
- 41
- 28
Söyledim sana dost inşallah böyle devam ederlerKalan 17 süre 7:15 yine açıldı birden çok garip takım
Söyledim sana dost inşallah böyle devam ederlerKalan 17 süre 7:15 yine açıldı birden çok garip takım
Yok ya 8 atmıştı 7:20 vardı gene 2dk boş bi heyecan yatırılıyorlar sonra fısSen son maçı düşğn biz bunu getirelim )
Ben gönlümü verdim bu maça gelecekYok ya 8 atmıştı 7:20 vardı gene 2dk boş bi heyecan yatırılıyorlar sonra fıs
Değil 25 bu takım 20 bile atamaz leşBen gönlümü verdim bu maça gelecek
Tam 70 de kalir bunlar15 sayı zor
3 tae üçlüge bakarTam 70 de kalir bunlar
Bugün hiç şansın yok kankam.Sıkma canını vur kafayı uykuna bak.Yarın ola hayrolaDeğil 25 bu takım 20 bile atamaz leş
Deplasman gelde at diyi mallar atamiyo bos turnike kaciriyo nasik yapiyolarsa3 tae üçlüge bakar
Yatıcam kanka zaten napalım başka olmuyor işte belli şans yok bu takımda ayrı bi şey seri yapıyor 2 dk da 7-8 atıyor sonra 2-3 dk 0 çözemedim bu takımıBugün hiç şansın yok kankam.Sıkma canını vur kafayı uykuna bak.Yarın ola hayrola
Ah ulan Zenit o kalleşliği yapmasan bu durumlar olur muydu hiç.Bütün şansını o an masada bırakmışsın kanka.Daha doğrusu şansta denmez o maça.O maçta bir şeyler olduğunu düşünüyorum ben.Şanssızlıkla falan olacak işler değil o tür şeylerYatıcam kanka zaten napalım başka olmuyor işte belli şans yok bu takımda ayrı bi şey seri yapıyor 2 dk da 7-8 atıyor sonra 2-3 dk 0 çözemedim bu takımı
Düşündükçe kafayı yiyorum kankaAh ulan Zenit o kalleşliği yapmasan bu durumlar olur muydu hiç.Bütün şansını o an masada bırakmışsın kanka.Daha doğrusu şansta denmez o maça.O maçta bir şeyler olduğunu düşünüyorum ben.Şanssızlıkla falan olacak işler değil o tür şeyler
Göz var kuponlarinda ersinAh ulan Zenit o kalleşliği yapmasan bu durumlar olur muydu hiç.Bütün şansını o an masada bırakmışsın kanka.Daha doğrusu şansta denmez o maça.O maçta bir şeyler olduğunu düşünüyorum ben.Şanssızlıkla falan olacak işler değil o tür şeyler
O gözün içinden sen geçesin brom o zaman.Gözü olanın gözünü sen şey yapasın 😄Göz var kuponlarinda ersin