- 10,169
- 6,022
- 113
biri bultenden kalktı diğeri de çok kötu gidiyor3.07 de 6 sayı atar bunlar
Sen diğer maçlara odaklan dost
biri bultenden kalktı diğeri de çok kötu gidiyor3.07 de 6 sayı atar bunlar
Sen diğer maçlara odaklan dost
neyse dost yattık zaten takıma ikinci yarı 46 atar dedik 4dk da 4 atmışFranca 2.00 dk kala 2 sayısı kaldı easy money
75.5 barem. Belli olmaz dostneyse dost yattık zaten takıma ikinci yarı 46 atar dedik 4dk da 4 atmış
diğer maçım ertelenmiş75.5 barem. Belli olmaz dost
Bilmiyorum dost ama yasaldaki gibi 24 saat bekletmezler sanırımdost bi sorum olucak 2 maç tuttu mesela diğeri iptal oldu ya komple iptal olmaz dimi freebet para gelir yani bilgin varmı daha önce başıma gelmedi de
yok dost soru o değil 3 maçlık kombine yaptım freebetle teki iptal oldu diğerleri gelirse normal kupon gibi onu 1 oran sayıp parayı verir mi yoksa freebet yanar mıBetco 24saat bekler malesef
normalde öyle ama freebet olunca değişiyor mu diye merak ettimYok reis iptal olduysa 1 maç bekleme olmuyor ama 2 maç parası veriyor benim oynadığım sitede öyle
ne diyorsun dost ? @Shellacyok dost soru o değil 3 maçlık kombine yaptım freebetle teki iptal oldu diğerleri gelirse normal kupon gibi onu 1 oran sayıp parayı verir mi yoksa freebet yanar mı
Freebet yanmaZ en kotu oran 1 olur o macyok dost soru o değil 3 maçlık kombine yaptım freebetle teki iptal oldu diğerleri gelirse normal kupon gibi onu 1 oran sayıp parayı verir mi yoksa freebet yanar mı
teşekkurler dostFreebet yanmaZ en kotu oran 1 olur o mac
çok iyi topladı maşallah80.5 barem