- 10,169
- 6,022
- 113
olabilir dostAl gitsin dost 6.25 oran bulsan 1k yapıyor zaten 3 tane 1.80e bakar
64 lirada fb eklerler
olabilir dostAl gitsin dost 6.25 oran bulsan 1k yapıyor zaten 3 tane 1.80e bakar
64 lirada fb eklerler
Dost modayı yakından takip ediyorsunFashion bet fashion style bonusu var ilk yatırıma
çok yatırım var dost orayaFashion bet fashion style bonusu var ilk yatırıma
otostop çekmek zorunda kalmayalım sonra dostTaksimbet vardı %100 şartları uyarsa
Benim işim bu 😃Dost modayı yakından takip ediyorsun
Trendgroup sitesi trend grup ne kadar güvenilir pek bilmemotostop çekmek zorunda kalmayalım sonra dost
İstiklalden biz seni alırız dostotostop çekmek zorunda kalmayalım sonra dost
Site sahibi güntekin onayla ercan tanerNTV var da millet kızarr.simdi bana 😃
Farklı bir espiri geldi sonunda showtvbet demedin 😂Site sahibi güntekin onayla ercan taner
Önceden baya baya aktif kullanıyordum sonra limitlediler orayı geçen sene yazın freebetin Max kazancı 1000 liraydı 2500 çekmiştim toplamda parça parça silmemislerdiNTV var da millet kızarr.simdi bana 😃
Kalite dostFarklı bir espiri geldi sonunda showtvbet demedin 😂
en son 250 tl ödememek için 1.90 orandan 2 li kombin şartı koydular bıraktım ama daha önceden tek kalemde 5-6k çekmişliğim olduÖnceden baya baya aktif kullanıyordum sonra limitlediler orayı geçen sene yazın freebetin Max kazancı 1000 liraydı 2500 çekmiştim toplamda parça parça silmemislerdi
Valla 1 senedir oynuyorum problemsiz hatta kuzenin hesapta bende o oynamadığı zamanlarda 🙂Önceden baya baya aktif kullanıyordum sonra limitlediler orayı geçen sene yazın freebetin Max kazancı 1000 liraydı 2500 çekmiştim toplamda parça parça silmemislerdi
Usta sanırsam sen orada tek maça koyup tutarsa cekiyordun o konuyu açtığında öyle hatırlıyorum bu tarz oyuna çoğu site yapıyor böyle şeyleren son 250 tl ödememek için 1.90 orandan 2 li kombin şartı koydular bıraktım ama daha önceden tek kalemde 5-6k çekmişliğim oldu