- 47,002
- 51,213
- 113
Site beni çarptı çarpıldığım için tebrik mi ediyontebrikler dost
Site beni çarptı çarpıldığım için tebrik mi ediyontebrikler dost
Sanırım çıktı ama yine not found oldu galiba
hahahah harbi şansızmış aga ya ben de ona güldüm şimdi görür inş.Sanırım çıktı ama yine not found oldu galiba
5 dakika daha buralardayım sonra cikicam bidaha ne zaman girerim emin değilim üzüldüğü için yollamak istedim sen o arkadaşın paparasını biliyormusunhahahah harbi şansızmış aga ya ben de ona güldüm şimdi görür inş.
Aslında senin totemlere güldüm sana aticaktim ama çıkmışsın etkinlikte@ctnbilgi gel buraya nevaleyi kaçırıyorsun
düşünmen yeter çıktım sağolasınAslında senin totemlere güldüm sana aticaktim ama çıkmışsın etkinlikte
bilmiyorumda illa vericem diyosan ben aktifim yarın görünce gönderebilirim buraya yazar aldığını istersen ama sen bilirsin dostum5 dakika daha buralardayım sonra cikicam bidaha ne zaman girerim emin değilim üzüldüğü için yollamak istedim sen o arkadaşın paparasını biliyormusun
4475438953Arkadaşlar ben fazla aktif olmam burda ama konuyu takip ettim gece gece sıkıntıdan kazanan arkadaşa tebrikler , sende papara gönderir misin dostum 15 TL yollayayim kazanmış ol sende
Tamam dostum ben yollayayim sana gönderirsen sen artık ara ara giriyorum böyle konular görürsem gizli takipçiyim gönderirim bazenbilmiyorumda illa vericem diyosan ben aktifim yarın görünce gönderebilirim buraya yazar aldığını istersen ama sen bilirsin dostum
geldi geldi dostum sen at kendisine direkTamam dostum ben yollayayim sana gönderirsen sen artık ara ara giriyorum böyle konular görürsem gizli takipçiyim gönderirim bazen
Gönderdim dostum zamanında geldin4475438953
ne şansı kanka görmedim gitmiş adam bendeki şans işte
Yolladım tam zamaninda geldi neyse kigeldi geldi dostum sen at kendisine direk
saol dostum gittin sandımGönderdim dostum zamanında geldin
oğlum gönderdi ya adam burda işte olmasanda ben göndericektim zaten ayıp ediyon şans gülmüş bi kerene şansı kanka görmedim gitmiş adam bendeki şans işte
Yok arkadaşa yollayacaktim o atardı sana uzulme şans içinsaol dostum gittin sandım