sağol berkay macar da yemeyıp 3-0 bıtse 30fbımızı alır sıgaramızı yakar takıp ederdık teşekkür ettimRecebb
Beybolu
Unclaimed
Erhan
Sukes
Özelden Papara atın dostlar
sağol berkay macar da yemeyıp 3-0 bıtse 30fbımızı alır sıgaramızı yakar takıp ederdık teşekkür ettimRecebb
Beybolu
Unclaimed
Erhan
Sukes
Özelden Papara atın dostlar
Atmıyon mu kanka Paparasağol berkay macar da yemeyıp 3-0 bıtse 30fbımızı alır sıgaramızı yakar takıp ederdık teşekkür ettim
Ben yedekliğe talibim )Atmıyon mu kanka Papara
Atar knkaAtmıyon mu kanka Papara
naza cekıyom atcam sımdıAtmıyon mu kanka Papara
Onlarda beklemiyordu boyle bir sonucKupon hala açıkta
bende vardım ama sorun degil tebrik ederim kupon oynadıysan at takip edelimKupon hala açıkta
heyy yess broo manyaqqq bi videoo videoma like atıp kanalıma abone olmayı unutmayınEtkinlik gibi bir derdim yok bir kupon gördüm mü heyecanlıysa takip ederim ama yazılan hiç bir yorumu görmezden gelmek hatta tebrik ederken bile iki mesaj arasında kalmak benim ne işim var burda dedirtiyor insana tebrikler mesajına nezaketen saol denilebilir hiç olmassa like atılabilir
Dost lanse etmeye çalıştığın gibi bi insan olmadığımı forumda vakit geçirenler bilir bu akşam çok kötüydüm hastayım sürekli kusuyorum ateşim var onlarla uğraşırken bi yandan forumada girmeye çalışıyorum umarım anlatabilmişimdir derdimiEtkinlik gibi bir derdim yok bir kupon gördüm mü heyecanlıysa takip ederim ama yazılan hiç bir yorumu görmezden gelmek hatta tebrik ederken bile iki mesaj arasında kalmak benim ne işim var burda dedirtiyor insana tebrikler mesajına nezaketen saol denilebilir hiç olmassa like atılabilir
Geçmiş olsun hiç bir etkileşim göremeyince üzüldüm birazDost lanse etmeye çalıştığın gibi bi insan olmadığımı forumda vakit geçirenler bilir bu akşam çok kötüydüm hastayım sürekli kusuyorum ateşim var onlarla uğraşırken bi yandan forumada girmeye çalışıyorum umarım anlatabilmişimdir derdimi
Kusura bakma dostGeçmiş olsun hiç bir etkileşim göremeyince üzüldüm biraz
Yok ya est. kuponun geldi ya önemli olanKusura bakma dost