Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Berkayaydin6 / Yeşile Ramak Kala Basket

Kupon Miktarı
512
Kupon Oranı
3.496

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,661
23,755
113
sansın bol olsun dostum bole akıllı maclar oyna cok guzel kupondu

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,661
23,755
113
valla ben atım erhan bekletme adamı :)

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,661
23,755
113
betasus 5 dk gonderırı rahat ol

suncrush

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
316
83
Etkinlik gibi bir derdim yok bir kupon gördüm mü heyecanlıysa takip ederim ama yazılan hiç bir yorumu görmezden gelmek hatta tebrik ederken bile iki mesaj arasında kalmak benim ne işim var burda dedirtiyor insana tebrikler mesajına nezaketen saol denilebilir hiç olmassa like atılabilir

gslover28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,755
1,470
113
Etkinlik gibi bir derdim yok bir kupon gördüm mü heyecanlıysa takip ederim ama yazılan hiç bir yorumu görmezden gelmek hatta tebrik ederken bile iki mesaj arasında kalmak benim ne işim var burda dedirtiyor insana tebrikler mesajına nezaketen saol denilebilir hiç olmassa like atılabilir
heyy yess broo manyaqqq bi videoo videoma like atıp kanalıma abone olmayı unutmayın :) :D

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,187
6,033
113
Dost lanse etmeye çalıştığın gibi bi insan olmadığımı forumda vakit geçirenler bilir bu akşam çok kötüydüm hastayım sürekli kusuyorum ateşim var onlarla uğraşırken bi yandan forumada girmeye çalışıyorum umarım anlatabilmişimdir derdimi

suncrush

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
316
83
Dost lanse etmeye çalıştığın gibi bi insan olmadığımı forumda vakit geçirenler bilir bu akşam çok kötüydüm hastayım sürekli kusuyorum ateşim var onlarla uğraşırken bi yandan forumada girmeye çalışıyorum umarım anlatabilmişimdir derdimi
Geçmiş olsun hiç bir etkileşim göremeyince üzüldüm biraz

Beybolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,010
300
83
Kazancin daim olsun kesene bereket dost