- 10,187
- 6,033
- 113
Olur bi iş dostum temiz hemde 😅Son maça kaldım diye seviniyordum reale maç öncesi almıştım iy 15/0 3 lük
Ekli dosyayı görüntüle 173847
Tabi canım 54 sayı güle oynaya atar 2.yarıOlur bi iş dostum temiz hemde 😅
Şans kalmadı son 54 lazım 2.yarı makarasına paylaştım şanssızlığı göstermek için tutma gibi bi şansı kalmadıBol şans dost
bellı olmaz kardesım kısmet bu ısler bakarsın sov yaparlar bakarsın uzar maç kısmet ... inş gelirŞans kalmadı son 54 lazım 2.yarı makarasına paylaştım şanssızlığı göstermek için tutma gibi bi şansı kalmadı
Adaş buda Real çok erken pes ediyosun 😉Şans kalmadı son 54 lazım 2.yarı makarasına paylaştım şanssızlığı göstermek için tutma gibi bi şansı kalmadı
45 barem açmışlar reale 2.yarı yalan yok benimde içime 45-50 arası bi şey atıcak gibi doğuyor ama 54çok fazla basket bu yinede bakalım belki uzar kısmetbellı olmaz kardesım kısmet bu ısler bakarsın sov yaparlar bakarsın uzar maç kısmet ... inş gelir
Eski real yok dostAdaş buda Real çok erken pes ediyosun 😉
Onlardan da 45 bekliyordum 2.yarı baremleri 40tı 56 attı imkansızı başardı adamlarNapolide 56 atmış ikinci yarı umudunu kaybetme dost
Bı periyot 35 cikariverir aklın çıkar basketbol bu evet tabi zor ama yatmış değil 😉🙂Eski real yok dost
Tenerife ne kadar atarsa o kadar iyiOnlardan da 45 bekliyordum 2.yarı baremleri 40tı 56 attı imkansızı başardı adamlar
Bakalım dost hayırlısı 15/0 3lük yerine 15/5 15/6 atsa geldi diyordukBı periyot 35 cikariverir aklın çıkar basketbol bu evet tabi zor ama yatmış değil 😉🙂
Dost senelerdir basketbol bahsi alıyorum bu maç ikinci yarı üst olucak biliyorum ama dediğim gibi 54 zor ama 45 banko atıcak real o kadar söylüyorumTenerife ne kadar atarsa o kadar iyi
Bence bahsin Gelicek tamamen içime doguyor 👍Dost senelerdir basketbol bahsi alıyorum bu maç ikinci yarı üst olucak biliyorum ama dediğim gibi 54 zor ama 45 banko atıcak real o kadar söylüyorum
Bol şansSon maça kaldım diye seviniyordum reale maç öncesi almıştım iy 15/0 3 lük
Ekli dosyayı görüntüle 173847