- 6,720
- 2,433
- 113
Paparam 123321123
500 atıyorum kardeşim twitter'da paylaşmayı unutma kağıda ismimi yazıp video da çekPaparam 123321123
Atm'den de yollayabilirim atm önünde bekliyorum isteyen olur diye konu başından beri. Ama bir yakınının tc si ve anne kızlık soyadı da yazarsan işlem güvenliği açısından. Yanlış anlama lütfen.Bana jeton atamazmisin yada CMT
ruj sürüp öpücükte yapayım mı500 atıyorum kardeşim twitter'da paylaşmayı unutma kağıda ismimi yazıp video da çek
Allah versin o zaman kardeşim paparayı ben Allaha havale ediyorum o sana eft yapar...Bana en yakın Rabbim gerisini de söylememe gerek yok heralde
+11111111111Allah versin o zaman kardeşim paparayı ben Allaha havale ediyorum o sana eft yapar...
Konuşma çok saçma sapan yerlere gitmeye basladi benim sana anlatmak istediğim şeyi anlayamadın bence konu kilit. @ShellacAllah versin o zaman kardeşim paparayı ben Allaha havale ediyorum o sana eft yapar...
tamam kanka kızma berkay ateist söylemeyi unuttuk sana böyle şaka olmaz beyler çirkinleşmeyinKonuşma çok saçma sapan yerlere gitmeye basladi benim sana anlatmak istediğim şeyi anlayamadın bence konu kilit. @Shellac
"berkayb95 mesajınızı yaratıcı olarak değerlendirdi"tamam kanka kızma berkay ateist söylemeyi unuttuk sana böyle şaka olmaz beyler çirkinleşmeyin
tamam kanka kızma berkay ateist söylemeyi unuttuk sana böyle şaka olmaz beyler çirkinleşmeyin
292 oran X 3 tlEkli dosyayı görüntüle 79991
Yarın ki bülten programı mı bu çözemedim292 oran X 3 tlEkli dosyayı görüntüle 79991
Reis kardeşimsin öncelikle onu söyliyim , inanç siyaset gibi konular dostluklara bence zarar veren konular girmeyelim böyle şeylere boşver berkay bi nevi özür diledi uzamasın s.etAlınmadım dostum demeye çalıştığım ;
Allah bizi gören işiten ve en yakınımızda olandir..
Konu kilit @Shellac