Berlinbete Uye Ol 100 Freespin / 100 FreeBet Bonus Al! 3000 TL %100 Hosgeldin Bonusu! ve Daha Fazlasi icin Hemen Tikla www.berlinbet3.com
Site hakkında bilgisi daha önce çekim yapan varmı
Site hakkında bilgisi daha önce çekim yapan varmı
Harbiden doğru kral valla öyle dilenciye sadaka verir gibi ugğraştırıyorlarBu bonusuda almayın ne 1000 yapacam stresiyle uğraşın nede 100 liram tokatladilar diye gelip burda konu açmakla uğraşın.. direkt çözüm bu siteye üye olmamak bu bonusu almamak dilenciye sadaka veriyolar sanki iyice bkunu çıkardılar
Yinede senin emeğine sağlık iyi forumlarHarbiden doğru kral valla öyle dilenciye sadaka verir gibi ugğraştırıyorlar
yatırım yaptın mıPaylaşan kişiye teşekkürler 1 dk içinde ödendi herkese bol şans
Evet ana para çevriminide yaptımyatırım yaptın mı
300 cekmissin sitede 500 spor spin de 300 çek çok saçma lâEvet ana para çevriminide yaptım
500 freebet için freespinde çekim 300300 cekmissin sitede 500 çekim diyor
Ana para çevrimi 100 tl yatırıp 100 lirayı slotta mı çevirdin ?Evet ana para çevriminide yaptım
evet freespin almıştım zaten slotta çevirdim çektim tık ödendi. hangi alanda bonus aldıysan sanırım o alanda ana para çevrimi yapmalısın. Net olarak bilmiyorum desteğe sorabilirsinAna para çevrimi 100 tl yatırıp 100 lirayı slotta mı çevirdin ?
Teşekkürler. Bende 1000 yaptım. Yatırım bulursam çekicem. Çevrimi öğrenmek istemiştim.evet freespin almıştım zaten slotta çevirdim çektim tık ödendi. hangi alanda bonus aldıysan sanırım o alanda ana para çevrimi yapmalısın. Net olarak bilmiyorum desteğe sorabilirsin
Ekranı yan cevirşunu halletmeyi bilen varsa söylesin arkadaşlar yaEkli dosyayı görüntüle 631811
İnşallahEyvallah reis bende 1000i geçtim çekersen gönderirim.starlight tan başladım o acik sonra sweet sonra hades oyunlar acik