- 13,994
- 3,510
- 113
Seninkide kapaliKapalı ozelin dost
Seninkide kapaliKapalı ozelin dost
Açık dostSeninkide kapali
Helal olsun enişte Dm yi mi kapattınAçık dost
Dogru diyorsun cehalet işteGelir minin mantığı nedir dost maç seç bunlara oynıcam fikriniz nedir desen tamam
Gelir mi ne demek tam olarak dost nasıl bir beklentin var gelir kardeşim yazınca eyvallah adamsın mı dicen
Bol şanslar dost umarım gelir
Açık enişte para alacağımız zaman açıyoruzHelal olsun enişte Dm yi mi kapattın
Kaan yapmıştır yine 50 bin çekim yapar kıyagınıAçık enişte para alacağımız zaman açıyoruz
Bilirsin rakam belirtmeyiz enişte tek alımda 1 m kadar alıyor bizim hesaplarKaan yapmıştır yine 50 bin çekim yapar kıyagını
Al beğendim geçmiş olsunHamina 1 kişi bile beğenmemiş kuponu
2 olduHamina 1 kişi bile beğenmemiş kuponu
Nasılsın canoKaan yapmıştır yine 50 bin çekim yapar kıyagını
Daha ne kadar dibe inicez dedikce daha da dibin olduğunu görüyoruz dostNasılsın cano
Karadelik misali dost dibi yokDaha ne kadar dibe inicez dedikce daha da dibin olduğunu görüyoruz dost
Begenseler ne olcak bro?begeni istiyorsan gelirse cekilis acican o zaman gorursun begeniyi 😂😂Hamina 1 kişi bile beğenmemiş kuponu
Bravo dostum seni üc hayırla yolluyoruzYüzbinlerce lira kazandım bir kere çekilis yapmadım ki zaten bu kuponun yatacağını biliyordum o yüzden paylaştım, tutacağını umduğum bir kupon paylaşılır mı?
tek yiyen tek ölür kral yeri geliyor 300 500 çekimlerin küsüratlarını veriyoruz kim sana niye oblşans desin bu lafından sonraYüzbinlerce lira kazandım bir kere çekilis yapmadım ki zaten bu kuponun yatacağını biliyordum o yüzden paylaştım, tutacağını umduğum bir kupon paylaşılır mı?