- 9,056
- 4,068
- 113
Kral ya 😁Sen istersen hiç riske girme çekim yapabiliyorsan yap 500 al üstünü gonder sana ayrıcalık tanımış olalım
Kral ya 😁Sen istersen hiç riske girme çekim yapabiliyorsan yap 500 al üstünü gonder sana ayrıcalık tanımış olalım
Satıcan telefonu basıcaz 5 orana katlıcaz dost öyle gülcek yarın okut gel yapalım rolümüzüLosser eniştem yüzümüz ne zaman gülücü
@Enişte
Adam yaaaa,,,iyi dedin,,bayrama paralı girsin vallaSen istersen hiç riske girme çekim yapabiliyorsan yap 500 al üstünü gonder sana ayrıcalık tanımış olalım
Beni de listeye alır mısın dostSen istersen hiç riske girme çekim yapabiliyorsan yap 500 al üstünü gonder sana ayrıcalık tanımış olalım
Bitti 1/045+15 gösteriyor doğrumu bu
Kumbara gonderirmi ki tek çekimde acabaSen istersen hiç riske girme çekim yapabiliyorsan yap 500 al üstünü gonder sana ayrıcalık tanımış olalım
Asker telefonuyla kalıcan gibi 🤭Satıcan telefonu basıcaz 5 orana katlıcaz dost öyle gülcek yarın okut gel yapalım rolümüzü
GönderirKumbara gonderirmi ki tek çekimde acaba
2 kere yaptım kanmazdım en son 15 p max sattım o Çin ligine oynadım para 0 oldu ya enişte o günden sonra psikoloji kalmadı, 6s ile yazıyorum su anSatıcan telefonu basıcaz 5 orana katlıcaz dost öyle gülcek yarın okut gel yapalım rolümüzü
Bakalım dost paramız gelemdi roller ölü duruma göre herkese sans vercegizBeni de listeye alır mısın dost
Bakarız daha dayı fazla asılıyoruz ondan oluyo zaten bak şansı olan adamlar hep pompada bizim sol el felç tek elle roll yaparsak böyle olurCanın sağolsun enişte
Seni yeniden everek dD
aynen dost 2. yarı başlamasına +15 var45+15 gösteriyor doğrumu bu
Onu bilmiyorum dostKumbara gonderirmi ki tek çekimde acaba
Öder niye ödemesinKumbara gonderirmi ki tek çekimde acaba
Balla bak betco +15 yazdı lanet altyapı dedim bi an n’oluyoaynen dost 2. yarı başlamasına +15 var
Ya gardaşim yazılanları okuyum diyorum iki sayfa atlıyor okuyana kadar...ne çok yazan var,,bünyem alışamadı daha )Bakalım dost paramız gelemdi roller ölü duruma göre herkese sans vercegiz
Destek Burda olsa gönderirdi hemen ama sağı şolu belli olmazKumbara gonderirmi ki tek çekimde acaba
Türkiye liginde oluyor dost +15 🤣Balla bak betco +15 yazdı lanet altyapı dedim bi an n’oluyo