- 9,016
- 6,336
- 113
Bu kural yüzünden çok darbe yiyozYatırım çekim arası 1 saat varmış dost ondan oynadı cekecektı adam
Bu kural yüzünden çok darbe yiyozYatırım çekim arası 1 saat varmış dost ondan oynadı cekecektı adam
Betcio da şaşırmış çok değildir umarım çevrimBeyler betcio çevrim çıkardı bana malesef bende sbaah ise gideceğim kalan arkadaşlarla yarın iftardan ssonra dewam wdecegiz kusura bakmayın lütfen ezandan bir saat sonra burada olurum erkenden başlarız
İyi gecelerCümleten iyi geceler
Kasa 34 k düşün isteBetcio da şaşırmış çok değildir umarım çevrim
İyi geceler dostCümleten iyi geceler
Yok dost kimseye ayıp olmaz ben gerekeni yaparım herkes için senin durumun acil sen işini halletİstersen cekmeyip kalan 500 le 1 adım daha atayım takip eden arkadaşlara ayıp olmasın hocam @Beşiktaş
İyigeceler gardasim...Cümleten iyi geceler
Ayıp olcak bi durum yok dost benceİstersen cekmeyip kalan 500 le 1 adım daha atayım takip eden arkadaşlara ayıp olmasın hocam @Beşiktaş
Eyvallah dostAyıp olcak bi durum yok dost bence
Bence hiç bulaşma,,birakta bı umut paralı gir bayrama....ayıp falan olmaz kendi adıma özellikle..bizi bizden başkası anlayamaz...İstersen cekmeyip kalan 500 le 1 adım daha atayım takip eden arkadaşlara ayıp olmasın hocam @Beşiktaş