- 47,002
- 51,213
- 113
Rahat ol o abi o işler en basit işler bize zor olanı şöyleTamam umut o 500 5k5ykap gel
Rahat ol o abi o işler en basit işler bize zor olanı şöyleTamam umut o 500 5k5ykap gel
Dost 500 @asiruh06 atarsın 400 bana sana zahmetKusurati masa tenisine bastık patladik 1400 çekcem 900 yolluyom @Beşiktaş
Ekli dosyayı görüntüle 513525
Dost ağlama işini sizden öğrenmem lazımKöşede duran 13 k gecikmiş ödemeyi gerçekleştirirsen oynamayim dost
Benden iyiymissun...bende neler bekliyor neler...vallahi bayram sinrasu hepsi sıraya gececek dikmek için(Köşede duran 13 k gecikmiş ödemeyi gerçekleştirirsen oynamayim dost
Bu eniste yine piyasada yok paralari dolar yaptirmayami gitdiRahat ol o abi o işler en basit işler bize zor olanı şöyle
Ondan sonra bende mı dostDost 500 @asiruh06 atarsın 400 bana sana zahmet
Sana attım çoktan parayı dost kalanı kumarda yiyorum sen asiruha gönderiverDost 500 @asiruh06 atarsın 400 bana sana zahmet
Niyetimizi bozmuyak son gün ddDBu eniste yine piyasada yok paralari dolar yaptirmayami gitdi
Eeee hani bana hani bana@asiruh06 sana da bol sans dost umarım başarılı olursun 1.30 dan iki maç yap 500 u kurtar bence
Valla durumu biliyosun ..acil kurtarmam lazım..ikindiden sonra köye gitcegim...metelik yok..boynu bükük kalmak istemiyorum..kurtarmaliyim fırsatı ..tskler@asiruh06 sana da bol sans dost umarım başarılı olursun 1.30 dan iki maç yap 500 u kurtar bence
Teşekkürler dost gerek yokKupon tutarsa 50 lira atarız dost
Ekli dosyayı görüntüle 513536
Aga takıp edenleri ne zaman gormeyı dusunuyorsun@asiruh06 sana da bol sans dost umarım başarılı olursun 1.30 dan iki maç yap 500 u kurtar bence