- 47,002
- 51,213
- 113
Asiruha 500 atcanSıra kimde knk
Asiruha 500 atcanSıra kimde knk
@asiruh06Sıra kimde knk
Banada 100 kombin içinAsiruha 500 atcan
Geçmiş olsunFerhat bittim ben en para kredi kartım yokki..direk finans bank kredi kartina para geldi gibi çekmiş..napcam ben ya..bbittim vallahiEkli dosyayı görüntüle 513560
Payfixin yokmuydu dost böyle acemilik yaptınFerhat bittim ben en para kredi kartım yokki..direk finans bank kredi kartina para geldi gibi çekmiş..napcam ben ya..bbittim vallahiEkli dosyayı görüntüle 513560
Bunu nasıl iptal ettirme yolu varmı...ya iki saate köye gitcem bideFerhat bittim ben en para kredi kartım yokki..direk finans bank kredi kartina para geldi gibi çekmiş..napcam ben ya..bbittim vallahiEkli dosyayı görüntüle 513560
İptal edemezsin kral gitti o artık ödemeyeBunu nasıl iptal ettirme yolu varmı...ya iki saate köye gitcem bide
Bugün olmuş..dün gece kadar hiç böyle birşey olmadiki..vallahi şoktayım elim ayağım titriyorPayfixin yokmuydu dost böyle acemilik yaptın
Kredi kartından siteye yatirBugün olmuş..dün gece kadar hiç böyle birşey olmadiki..vallahi şoktayım elim ayağım titriyor
Geçmiş olsunBugün olmuş..dün gece kadar hiç böyle birşey olmadiki..vallahi şoktayım elim ayağım titriyor
MantıklıKredi kartından siteye yatir
Kötü olmuş limit varsa kart ile yatirFerhat bittim ben en para kredi kartım yokki..direk finans bank kredi kartina para geldi gibi çekmiş..napcam ben ya..bbittim vallahiEkli dosyayı görüntüle 513560
Kredi kartı ile yükle siteye broBugün olmuş..dün gece kadar hiç böyle birşey olmadiki..vallahi şoktayım elim ayağım titriyor