- 87,107
- 66,541
- 113
Fener 4 atar dostMaç sonucu 0-0
eğer penaltı alırsa 1-0 Beşiktaş alır.
1/1Fener 4 atar dost
BJK atamaz penaltıcı dost1/1
2/2
3/3 skor berabere biter bu maç reis
Fenerbahçe'ye şikebahçe diyen adama bak şike yaptığını kabul edip kupa iade etti😂😂BeşiktAŞK 3 Şikebahçe 1
Azizde cezaevine bi uğradı geldi sanırım 😀,yaşın benden bayağı ufak belli hadi başka kapıyaFenerbahçe'ye şikebahçe diyen adama bak şike yaptığını kabul edip kupa iade etti😂😂
Yaşla ne alakası var boş yapmışsın gerçekten😂Azizde cezaevine bi uğradı geldi sanırım 😀,yaşın benden bayağı ufak belli hadi başka kapıya
Yukarıda birisi beşiktaşa laf etmiş ben ona atlamadım mesela arada tatlı atışmalar olsunki rekabetin tadı çıksın ,Sen benim yorumuma atladın hayırdır neden rahatsız oldun ki,boşver ölümlü dünya takma kafana hadi hayırlı günlerYaşla ne alakası var boş yapmışsın gerçekten😂
Yok diğer türlü laf sorun olmaz da şikebahçe çok ağır oluyor😂Yukarıda birisi beşiktaşa laf etmiş ben ona atlamadım mesela arada tatlı atışmalar olsunki rekabetin tadı çıksın ,Sen benim yorumuma atladın hayırdır neden rahatsız oldun ki,boşver ölümlü dünya takma kafana hadi hayırlı günler
Aman kardeşim farzet demedim geri aldım tamam tamam 😀Yok diğer türlü laf sorun olmaz da şikebahçe çok ağır oluyor😂
Son hataylamı oynamıştı bjk çok çöp oynuyodu ama yine belli olmazBesiktasin almasi imkansiz