Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beşiktaş - Fenerbahçe Maçları Ne Olur Sizce

ZEİR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,999
2,277
113
8taş olmasn yine

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Sezon başı söylemiştik... Allah sabır versin.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,539
1,548
113
Arkadaşlar ne olur bunlar yüklü girmeyi düşünüyorum
Fenerin stoper tandeminde çok ciddi sıkıntı var. Djiku, Becao sakat. Sametle, Met Müldür de listeye yazılmamıştı. Bence Club Brugge ve Nordsjaelland galibiyetleri çok çerez oranlardı. Tabi bu işlerde büyük konuşmamak gerekir ama görünen bu

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
brugge den 50 dk 4 yiyen bjk Fener 5 atar
O işler hiç belli olmaz birader lig başka avrupa başka, ona bakarsan Ludogorets de fenere 2 tane attı yolladı.

Bjk çıkar fb yi yenerse kim ne der derbi maç.

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,469
26,711
113
@Daimon @Shellac ben bu @BuminKağan arkadaşın yorumlarına emoji ve yorum yapmıyorum bu hala yüzsüz gibi gülüyor benim yorumlarıma bu arkadaşın beyninde sıkıntı var siz uyarınca bu bkunu çıkarıyor

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,463
2,258
113
Bu konu nereye gitmiş beyler gerek yok kırmayalım birbirimizi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,791
47,208
113
Ulan bu hafta rezil olduk avrupada be.2. Yari yedigimiz goller cok rezil be abi 3.1den sonra dagildik resmen cok rezil goller yedik 3.1e kdr iyi oyniyorduk aslinda ama su skor utanc verici be abi cok uzduler bu hafta bizi.yenilcegimizi biliyordum ama 6da yenemz be.ev sahibi butun grubu eksi averaja dusurdu.defanstaki sakatlar bi an once donmeli ozellikle frey cok acil donmeli.kingi biraz dana erken oyuna alsa farkli olabilirdi oyun ama onuda cok gec aldi

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,302
43,839
113
0 5
6 1 bu ne la ne yapıyor bunlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,791
47,208
113
Aha ludo yendi cok iyi oldu bu.son dkda atti eger son maci kazanirsa dep gruptan cikicak fenerde yenerse fener 1. Cikicak en kotu son maci kazanirsak gruptan cikmamiz garanti oldu

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,302
43,839
113
Aha ludo yendi cok iyi oldu bu.son dkda atti eger son maci kazanirsa dep gruptan cikicak fenerde yenerse fener 1. Cikicak en kotu son maci kazanirsak gruptan cikmamiz garanti oldu
Çıksa da çok ömrü yok fenerin