- 71,303
- 43,840
- 113
Kayıp kadın geçmiş olsun insta spam yedim geçmiş olsun diyemedim geçen attığın story e. Geçmiş olsun başka şeyler de diyecektim de yazamıyorum kadınlar günün kutlu olsun
Kayıp kadın geçmiş olsun insta spam yedim geçmiş olsun diyemedim geçen attığın story e. Geçmiş olsun başka şeyler de diyecektim de yazamıyorum kadınlar günün kutlu olsun
Teşekkür ederim canım benim ❣Kayıp kadın geçmiş olsun insta spam yedim geçmiş olsun diyemedim geçen attığın story e. Geçmiş olsun başka şeyler de diyecektim de yazamıyorum kadınlar günün kutlu olsun
Buraya yazilmasi yasak ben alıyorum sen mesajı sil sana zahmet1326764486
Teşekkürler 🖤🤍
Gonderdim1326764486
Teşekkürler 🖤🤍
Gonderdim1806000432 merci
Teşekkür ederim kazancın bol olsunGonderdim
Kesene bereket 👏Gonderdim
Cümleten kadinlar gününüz kutlu olsun nice huzurlu mutlu yıllara ailenizle sevdiklerinizleKesene bereket 👏
Dost bu cümlenin muhattabi kimse onuda belirtte yanlış anlasilma olmasın ayrıca alacağınız kimdeyse sanki özelden yazmanız daha etik olur yinede karar sizin tabiSen önce borcunu öde sonra başkalarını düşünürsün
Agam bize tebrik mesajı gelmemiş ilk kuponu biz verdik ve wonladıDost bu cümlenin muhattabi kimse onuda belirtte yanlış anlasilma olmasın ayrıca alacağınız kimdeyse sanki özelden yazmanız daha etik olur yinede karar sizin tabi
Konu sahibi kimse muhattap odur paranı istemem zaten kimse para gondermesinDost bu cümlenin muhattabi kimse onuda belirtte yanlış anlasilma olmasın ayrıca alacağınız kimdeyse sanki özelden yazmanız daha etik olur yinede karar sizin tabi
Geldi mi o kupon ? Kasaya bakmadım hiçAgam bize tebrik mesajı gelmemiş ilk kuponu biz verdik ve wonladı
Konu sahibi benim !! Size borcum mu var benim dost ? TanisiyormuyuzKonu sahibi kimse muhattap odur paranı istemem zaten kimse para gondermesin
Gelmez mi aga ayıpsın ben vericem dw gelmicek mi laf olsun diye maç vermiyoruz kiGeldi mi o kupon ? Kasaya bakmadım hiç
O zaman çekim vereyim sanada atayım bir sans parasi dost özür dilerimAgam bize tebrik mesajı gelmemiş ilk kuponu biz verdik ve wonladı
Adamsın dost payfixte para kalmadı çekim vereyim siteden gelince atayım sanaGelmez mi aga ayıpsın ben vericem dw gelmicek mi laf olsun diye maç vermiyoruz ki