Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş | Kasa 1 k Hedef 4 Adım Futbol

AllanSaintMaximin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,831
9,255
113
Sabah betkomda bana kelime yaptı 200 lira için 3 bahane sundu kapattım çıktım her bahaneye cevap verdim dördüncü gelmeden kapattım yavşaklar
Ya o canlı destek tekiler ilkokul mezunu Avel Avel insanlar zaten kanka aq onlarla biseyi çözüme kavuşturmak çölde su bulmak gibi

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,268
25,720
113
Ya o canlı destek tekiler ilkokul mezunu Avel Avel insanlar zaten kanka aq onlarla biseyi çözüme kavuşturmak çölde su bulmak gibi
Bana diyorki gün içinde yatırımın yok 500 yatırmıştım dün Var diyorum. Çekimi gece 12den sonra yaptiğim için şu an içinde bulunduğumuz gün yatırım istiyorlarmış 😂 gs maçı zaten 11de bitti 23.00-00.00 arası hemen çekmek gerekiyormuş vay awk. Ulan tamam olmayacak bi bahane bulmuşsunuz aferin hepinize bari sıfırlamayın söyleyin bugün yatıralım adamlar kökten çözüm manuel sıfırlamışlar 😄 yazarken darlandım

AllanSaintMaximin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,831
9,255
113
Bana diyorki gün içinde yatırımın yok 500 yatırmıştım dün Var diyorum. Çekimi gece 12den sonra yaptiğim için şu an içinde bulunduğumuz gün yatırım istiyorlarmış 😂 gs maçı zaten 11de bitti 23.00-00.00 arası hemen çekmek gerekiyormuş vay awk. Ulan tamam olmayacak bi bahane bulmuşsunuz aferin hepinize bari sıfırlamayın söyleyin bugün yatıralım adamlar kökten çözüm manuel sıfırlamışlar 😄 yazarken darlandım
La olm hakkaten insanın aklıyla oynuyorlar ya şaka gibi aq