- 38,702
- 20,190
- 113
Bı @Enişte miz var varsaZengin arkadaşımız yokki bı 5 k atta maaşı alın a verelim desek vursa masaya
Bı @Enişte miz var varsaZengin arkadaşımız yokki bı 5 k atta maaşı alın a verelim desek vursa masaya
Bolsanslar gardasim....yatmadan yetistikmiBol sans beyler gelirse yakışanı yaparız
DdddUfaktan başladık la ancak bu kadar dolandirabildik
Enişte 4 tane tası üst üste koyamaz gözler oldu kopay a cığı gibi uykusuzluktan yatarız birazdan@Enişte dediki sen 170 i 1 k yap 4 te ben koyacağım üstüne adam maldan anlıyor
Sigara arıyoruz valla durumlar aynı bi 300 paraladık 3 saat evvel o zaman var diye almadık şimdi bin pişmanBı @Enişte miz var varsa
Yok dost daha yatmadık birazdan masa tenisinde geçeceğiz @Enişte kitabını yazdık pinponun dediBolsanslar gardasim....yatmadan yetistikmi
Yani enişte diyorki;;...Enişte 4 tane tası üst üste koyamaz gözler oldu kopay a cığı gibi uykusuzluktan yatarız birazdan
Batsın bu dünya 😭😭Sigara arıyoruz valla durumlar aynı bi 300 paraladık 3 saat evvel o zaman var diye almadık şimdi bin pişman
Şansın açık olsun Ferhatim.Yok dost daha yatmadık birazdan masa tenisinde geçeceğiz @Enişte kitabını yazdık pinponun dedi
Sen şu basketcilere ver sinerjiyi hepimizin umudu bu kupon vatan savunur gibi savunalimSigara arıyoruz valla durumlar aynı bi 300 paraladık 3 saat evvel o zaman var diye almadık şimdi bin pişman
Eyvallah abim baş tacisinŞansın açık olsun Ferhatim.
Yazdık yazdık ama hiç satmadıYok dost daha yatmadık birazdan masa tenisinde geçeceğiz @Enişte kitabını yazdık pinponun dedi
Sende umut bitmez kirli çıkısın Bu yatar 1 saat sonra 1000lik açarsınSen şu basketcilere ver sinerjiyi hepimizin umudu bu kupon vatan savunur gibi savunalim
Bence sen pinpondan çok pinpon kızların kitabını yazmış gibisinYazdık yazdık ama hiç satmadı