- 22,535
- 20,572
- 113
Kayıp bonusu da siralamamiz 46 dost kaybeden yalnız ben değilmişimUzun vade mı yapayım canlı mı olsun ustad
Kayıp bonusu da siralamamiz 46 dost kaybeden yalnız ben değilmişimUzun vade mı yapayım canlı mı olsun ustad
Dost bir tanesi 7 de. Valencia iy 0.5 üst Chelsea totalde 3.5 üst Bayern toplam gol 4.5 üst . Fenerbahçe MS handikap -3.5Kafana göre yap gel
Bol şans feromKayıp bonusu da siralamamiz 46 dost kaybeden yalnız ben değilmişim
Fenerbahçe maçı uzun sürer dersen iy FB takım halinde 1.5 üstKayıp bonusu da siralamamiz 46 dost kaybeden yalnız ben değilmişim
bu ihtiyar ile en baba 3 atarız@efkalade1 Fenerbahçe -4.5 9.50 oran 200 bulup atmam lazım 😂 olurda bulur atarsam dm atıyorum 😂
Göreceksin bak patlama maçı olacakbu ihtiyar ile en baba 3 atarız
patlatma maçı olacakGöreceksin bak patlama maçı olacak
MS göreceğiz 😂patlatma maçı olacak
Dost ben şahsen Bodrum'un feneri yenecegi kanaatindeyim handikap zaten olmazda kim alırsa 1-0 alır o maçı yada 0-0 ama diğer maçları kombinliyorumDost bir tanesi 7 de. Valencia iy 0.5 üst Chelsea totalde 3.5 üst Bayern toplam gol 4.5 üst . Fenerbahçe MS handikap -3.5
Yarın bizim takıma oyna reis 2/2Dost ben şahsen Bodrum'un feneri yenecegi kanaatindeyim handikap zaten olmazda kim alırsa 1-0 alır o maçı yada 0-0 ama diğer maçları kombinliyorum
Canın nasıl isterse dostDost ben şahsen Bodrum'un feneri yenecegi kanaatindeyim handikap zaten olmazda kim alırsa 1-0 alır o maçı yada 0-0 ama diğer maçları kombinliyorum
O bankoYarın bizim takıma oyna reis 2/2
Yetisemedin değil mi maclaraO banko