- 23,169
- 21,292
- 113
Hiç güven vermiyor süre banasüre doğruysa
Hiç güven vermiyor süre banasüre doğruysa
En temizini yapmışsın vallahi.Biz alt oynamayı beceremiyoruz becersek para altta abi zaten.Gayet iyi gidiyor böylede kurusun gitsin bakalımHiç oynamam dost biliyorsun kadınları görünce dayanamadım alt aldim
Allah muhabbetinizi artirsin seviliyorsunuzHiç oynamam dost biliyorsun kadınları görünce dayanamadım alt aldim
Lidyayi da alt alsaydık daha iyi olacaktıEn temizini yapmışsın vallahi.Biz alt oynamayı beceremiyoruz becersek para altta abi zaten.Gayet iyi gidiyor böylede kurusun gitsin bakalım
Sana ne oldu abiTakip edecek moral yok beni de alın listeye saygılar
Abi hissediyorum gelecek oLidyayi da alt alsaydık daha iyi olacaktı
Tezcan özel oran ne oldu aldık mıAllah muhabbetinizi artirsin seviliyorsunuz
Bunlara guvenme son sn ye kadar bekle canlari isteyince 1 dk 7 rahat atar ama ilk per cok cikmis o iyi gelir gibi5 dakikada 5 sayı iyi bence
Seni mesajını görmeyen de ne bileyim dost forumu yakarım senin için buyurBeşiktaş da bozmuş mesajımızı görmezden geliyor eyvallah..
Ferhat işte konu otobüs durağı gibi oldu gşşgşgşvğvşvşvşvBeşiktaş da bozmuş mesajımızı görmezden geliyor eyvallah..
Onu şimdi farkettim 😅 Aldım abi takibe kaçarı yok dakika 44 Goal dakikasıLidyayi da alt alsaydık daha iyi olacaktı
Valla ezbere oynadık dost sans artikBunlara guvenme son sn ye kadar bekle canlari isteyince 1 dk 7 rahat atar ama ilk per cok cikmis o iyi gelir gibi
Nasılsın abicimOnu şimdi farkettim 😅 Aldım abi takibe kaçarı yok dakika 44 Goal dakikası