Durumun özeti belli oldu keşke baştan alsaydın 😅Ben bı duş alıp geleceğim dostlar gelene kadar wonlamis oluruz herhalde yada bommlamis oluruz
AdammmTamamdır renktas
Senin gibi fanatik Fenerli daha önce hiç görmemiştim 🤣Tamamdır renktas
Bahtsız adamsın dost ben napimUlan tam senin kuponu takip edesim geldi dağıtım yok dedin geri hevesim kaçtı bol şans
Brenfordluyum artıkSenin gibi fanatik Fenerli daha önce hiç görmemiştim 🤣
Yok reis senden para almadan olmicemBahtsız adamsın dost ben napim
Forumda benden para almayan varmiymis la halaYok reis senden para almadan olmicem
O zaman harbiden bahtsizssin dost neyse fix yazda nasip olsun paramız bariYok reis senden para almadan olmicem
Bol şanslar dosttttttBasaramayacaguz zaten o yüzden kimseyi heveslendirmeyelim dağıtım yok hayrına takip
Geçmiş mesajlara baktım benden 500 kağıt nakit kazanmisin ben daha alamadım senden listedesin ama sana bir vurgub yapicamForumda benden para almayan varmiymis la hala
Buda daha uzucuydu dost 10 k kasa yapınca benim dağıtma ihtimalim senin kupon tutturma olasılığından daha fazla sanki ama helalin var bugün iki adım başardın de bizde suç iki adım yeterdi sanaKasa 10 k olursa ben size roll yapicam üzülmeyin, dağıtım yok diye
Allah çarpsın 1400 olunca çekicektim, 5 k dedin kızarsın diye vazgeçtim 😅Buda daha uzucuydu dost 10 k kasa yapınca benim dağıtma ihtimalim senin kupon tutturma olasılığından daha fazla sanki ama helalin var bugün iki adım başardın de bizde suç iki adım yeterdi sana
bol şans reisBasaramayacaguz zaten o yüzden kimseyi heveslendirmeyelim dağıtım yok hayrına takip
Yetisseydim cektirirfim sana calisiyirdumAllah çarpsın 1400 olunca çekicektim, 5 k dedin kızarsın diye vazgeçtim 😅
Bol sansBasaramayacaguz zaten o yüzden kimseyi heveslendirmeyelim dağıtım yok hayrına takip
Bol şanslar dostBasaramayacaguz zaten o yüzden kimseyi heveslendirmeyelim dağıtım yok hayrına takip