- 56,793
- 31,089
- 113
Bol sans dost
Ee neylersin dost adamına göre muamale para parayı çekiyor demekkibenim dmye de kod diye gel zaten eyvallah meloo
Konuş konuş sahne senin alem delikanlı görsün sponsor nedir nasıl olunur kime olunurNapak koddan kazandigimizida baskalarina da faydamız olsun diyee yapiyozz 😊
Oo renktas hoşgeldinBol şanslar dost
Eyvallah dost buradasın madem niye sessiz duruyorsun bizde cahil bilgimizle basket alıyoruz dost yakışıyor mu sana ikinci maçı hazırlaBol sans dost
@mehmetinho görmesin bunu 😆Yoo o kadar erkeğin içinden bir sponsor bulamadık en delikanlınız @melo0607 çıktı
Hoş buldum renktasim kolay gelsinOo renktas hoşgeldin
Fenerbahçe'ye döneceğini biliyordum ddDOo renktas hoşgeldin
ilk adımdan kaybetmeye üstüne adam tanımam eyvallah F.ÇEe neylersin dost adamına göre muamale para parayı çekiyor demekki
faydan bana olsun melooNapak koddan kazandigimizida baskalarina da faydamız olsun diyee yapiyozz 😊
Çıplağım ferhadım ben de bilmiyorum -çıplakruhİsa abi bu maç kaçta başlıyor ya Araplara bağladık sermayeyi ama
La dur etiketleme şimdi gelir kupon yatar@mehmetinho görmesin bunu 😆
Karılar bağlanan sermaye nezaman geri döndü ki ))İsa abi bu maç kaçta başlıyor ya Araplara bağladık sermayeyi ama
Ligler baslamadi dost bültendekileri bizde cok takip edemiyoz yinede bakariz ilk adim gelsindeEyvallah dost buradasın madem niye sessiz duruyorsun bizde cahil bilgimizle basket alıyoruz dost yakışıyor mu sana ikinci maçı hazırla
Başarılı olursak sen hazirla market fişini dost meloya verdiğin kodların emeksiz kalmayacakÇıplağım ferhadım ben de bilmiyorum -çıplakruh
Geliri varmı senceLigler baslamadi dost bültendekileri bizde cok takip edemiyoz yinede bakariz ilk adim gelsinde
sen başarılı ol gerisi önemli değil..Başarılı olursak sen hazirla market fişini dost meloya verdiğin kodların emeksiz kalmayacak
Dimii inşallah 😊😊Başarılı olursak sen hazirla market fişini dost meloya verdiğin kodların emeksiz kalmayacak