- 2,552
- 5,581
- 113
Basket niye denemiyorsun abi bugün.Futbol yapıştırıyorsun full 😂Sıkıntılı ligler dost farkındayım ama alta gitmiyor elim
Basket niye denemiyorsun abi bugün.Futbol yapıştırıyorsun full 😂Sıkıntılı ligler dost farkındayım ama alta gitmiyor elim
Yeni adım hazırla kafanda abiBütün maçları ilk yarı ,2-1 m.s 2-1 yapacak değiller ya
Bol şanslar dostAdım 1 bol sans
Yine öyle bir maç bulduk ikinci yarı atacaklar inandım ben
Bir de bana güvenip tenis girse 😂Basket niye denemiyorsun abi bugün.Futbol yapıştırıyorsun full 😂
Valla bugün taktik maktik yok önüme ilk gelen maça bam bamBasket niye denemiyorsun abi bugün.Futbol yapıştırıyorsun full 😂
HissiyatValla bugün taktik maktik yok önüme ilk gelen maça bam bam
Sen verdin de biz mi almadıkBir de bana güvenip tenis girse 😂
Abi atma oltayı valla inanırımSen verdin de biz mi almadık
Ya bir dost sağolsun yüz TL attı kulağı çınlasın slota girdim 200 300 derken 500 yaptık piabellada 500 e 500 spin aldım onuda çevirip 1k çektik buradayız işteHissiyat
abi sen şanslı adamsınYa bir dost sağolsun yüz TL attı kulağı çınlasın slota girdim 200 300 derken 500 yaptık piabellada 500 e 500 spin aldım onuda çevirip 1k çektik buradayız işte
TakipteyimHadi la biriniz wonn yazın
wonnnnnnaannnzaaaa✔✔Hadi la biriniz wonn yazın
Betebak diye bir site varmış tam senin ayarın bir bonus açmışlar abi göz gezdirseydin ona.Bu adım kazanırsa bi düşün onuYa bir dost sağolsun yüz TL attı kulağı çınlasın slota girdim 200 300 derken 500 yaptık piabellada 500 e 500 spin aldım onuda çevirip 1k çektik buradayız işte
Rez 😎@SüperMario dostumuza sponsorluğunda dolayı teşekkür ederiz
Yok ani birazdan gelir85 e kadar rahat olun gelmez gelecekse 87-93 o civarda