Millet kod kovalıyor memet karı kız 🤣Kod sayfasına bile düşmez oldular ya😅, kızlara özel forumda bi kaç etkinlik düzenlense yanar buralar ne güzel, zıplaya zıplaya balıkçı gemisine kendiliğinden atlayan balıklar gibi olur ortam off of
Millet kod kovalıyor memet karı kız 🤣Kod sayfasına bile düşmez oldular ya😅, kızlara özel forumda bi kaç etkinlik düzenlense yanar buralar ne güzel, zıplaya zıplaya balıkçı gemisine kendiliğinden atlayan balıklar gibi olur ortam off of
🤣🤣🤣🤣🤣Niye guluyon ben kanagliyom 😅
Kumar haram,zina haram, alkol haram, yağlı yiyecekler zararlı ohoo ne kaldı geriyeBu nasıl üslup dost 2 gün banlısın
Geçen banladi shellac, kız kod ne yazmıştı,instagram yaz dm den soyliyim dedimMillet kod kovalıyor memet karı kız 🤣
💸 Babasi gitti yaw, kaldık öyle Drogba nin yatması kötü olduEn son roll yapıyordunuz ona ne oldu la 😁😅
AyıpHedef 2000 1000 lira ben alırım 700 rol sahibinin 300 konuda dağıtım dağıtımın seçimi dağıtımı kime ne vereceği rol sahibine aittir bol sans
Sinir krizleri geçiriyorum yeni yeni sakinlestim valla💸 Babasi gitti yaw, kaldık öyle Drogba nin yatması kötü oldu
Sinir krizleri geçiriyorum yeni yeni sakinlestim valla