- 13,657
- 6,839
- 113
30-40
Vay be güzel almışsın aga Tebrikler vallahaBeyler konu dışı ama bir soru soracağım ben bugün betson da bodrum konya özel oran 50 bastım 1500 bonus verdi 60 kat cevirdim ana bakiyeye 54 k geçti 50 yi gondediler4 k kasada var onunla dewam etsek sorun oluyormu acaba tek çekim hakkımız mi var bu konuda tecrübesi olan varmı ?
Sorun olmuyor başkan. Devam edebilirsinBeyler konu dışı ama bir soru soracağım ben bugün betson da bodrum konya özel oran 50 bastım 1500 bonus verdi 60 kat cevirdim ana bakiyeye 54 k geçti 50 yi gondediler4 k kasada var onunla dewam etsek sorun oluyormu acaba tek çekim hakkımız mi var bu konuda tecrübesi olan varmı ?
Bol şans rıdomBöl şanslar
Her zaman denk gelmez sans işte cevrim hızlı olsun diye fruit shop oyununda 150 TL'den 10 tür atayım dedim ilk turda 42 TL verince kolay oldu gerisiVay be güzel almışsın aga Tebrikler vallaha
Kilcioglundayim ben pidenin kaynağı bizde başımla beraberEyv agacim benim kıymalı olsun bide şöyle demli çay güzel gider
Devam ediliyor diye biliyorumBeyler konu dışı ama bir soru soracağım ben bugün betson da bodrum konya özel oran 50 bastım 1500 bonus verdi 60 kat cevirdim ana bakiyeye 54 k geçti 50 yi gondediler4 k kasada var onunla dewam etsek sorun oluyormu acaba tek çekim hakkımız mi var bu konuda tecrübesi olan varmı ?
Daim olsun aga TebriklerHer zaman denk gelmez sans işte cevrim hızlı olsun diye fruit shop oyununda 150 TL'den 10 tür atayım dedim ilk turda 42 TL verince kolay oldu gerisi
Bol şansBöl şanslar
Bol şanslar dostBöl şanslar
42 k la TL neHer zaman denk gelmez sans işte cevrim hızlı olsun diye fruit shop oyununda 150 TL'den 10 tür atayım dedim ilk turda 42 TL verince kolay oldu gerisi
Eyv agacımKilcioglundayim ben pidenin kaynağı bizde başımla beraber
Bu güzel şansın üstüne bı rol denemesinede ben talibim renktasHer zaman denk gelmez sans işte cevrim hızlı olsun diye fruit shop oyununda 150 TL'den 10 tür atayım dedim ilk turda 42 TL verince kolay oldu gerisi