- 7,622
- 2,953
- 113
23-24
Alt oynadık dostAha woooooooonnn
Sağlık olsun başkanYuh ya o kadar maçı bil gel 1.27 den yat neyse beyelee kusura bakmayın valla bu saate kadar bekletttik hakkınızı helal edin
Canın sağolsunYuh ya o kadar maçı bil gel 1.27 den yat neyse beyelee kusura bakmayın valla bu saate kadar bekletttik hakkınızı helal edin
Üst sandım loAlt oynadık dost
Geçmiş olsun saçma bir tercih oldu gerçi şans bu voleybolYuh ya o kadar maçı bil gel 1.27 den yat neyse beyelee kusura bakmayın valla bu saate kadar bekletttik hakkınızı helal edin
Aga taahhüt duruyor bana dimi 😊Alt oynadık dost
Onu yazdık dost yerini bulurAga taahhüt duruyor bana dimi 😊
aşkolsun dostum ya kazanmanı canı gönülden istiyorumValla üzülmezdim dost senden gelen senden giderdi
Yok yanlış anladın dost iyi niyetle söyledim yani sana feda olsun anlamındaaşkolsun dostum ya kazanmanı canı gönülden istiyorum
Kendimden çok emeği geçen arkadaslara üzüldüm inan keşke kazanıp paylassaydik nasip değilmişYok yanlış anladın dost iyi niyetle söyledim yani sana feda olsun anlamında
biliyorum o anlamda söylediğini sağol dostum varol, bende feda olmasın diyorum işte yüz olsun bin beşbinYok yanlış anladın dost iyi niyetle söyledim yani sana feda olsun anlamında