Bu arada ilk kupon
Detroid maçı 232.5 üst beylee bol sans
dostum sen 2. maça odaklan biraz çalış istersen çünkü birazdan yeşillencek etrafınMaç bitmek üzere dost son per
Bizdeki şemsiye açıldı dost bu saatten sonra kurtaramayizValla ya sınırda yaticaz,ya sınırda gtu kurtaricaz öyle bi barem var
Bu alt üst tamamıyla zar işi gibi bişey,bazen bomboşken tuğla atiyolar, bazende el üstü bile imkansızlar bile giriyor, tamam hızlı hücum eden takımlar filan diye araştırılıp oynanabilir ama,genede tamamıyla zar işi gibi bişey bencekalan 3 dakika fark var bayağı o işi sıkıntıya sokuyor
Nasıl o potansikyel varmı detroitte iyi bir takimmidir ?Olay detroit'de seri seri yakalarsa ekstra triple falan gelir
Diyorum ya , yanı şuna altta garanti diyemezsin üstte öyle bi barem 😅😅Bizdeki şemsiye açıldı dost bu saatten sonra kurtaramayiz
Kaçan kaçana dayı 1 dakika boşNasıl o potansikyel varmı detroitte iyi bir takimmidir ?
Bol şanslarÇekiliş çıkmış madem rolumuzu yapalım ben bir site bulup geliyorum @oldschool dostumuzun kesesine bereket kazanırsak bizde sevindirelim bir kaç dostu