Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş - Pendikspor Maçı Hk.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,847
23,071
113
Muleka, onur, masuaku.. bu üçüne nasıl dayanabiliyonuz.. işte mola verdik dedim biraz izleyim, bu üçü yüzünden fazla dayanamadım izlemeye
Masuakudan çabuk özür dile 🙄 Beşiktaş'ın tarihine geçecek beklerden biri net muleka anadolu takımı topçusu onur bek ama açık oynuyo bizim Şenol yine klasik ben bilirim kafasında 24 günde 6 maç yapmış takim sürekli aynı oyuncuları oynatıyor ısrarla

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,086
17,406
113
kuşbakışı yok sanırım ama tam kornerin karşı tribünden çekimi paylaşıyorlar oradan çıkmıyor gibi gözüküyor haliyle. zaten yardımcı hakem daha top kafayı vuran adamın kafaya gelmeden kaldırıyor bayrağı art niyet olsa bekler gol olmasını. ama kornerin kullanıldığı tribün çekiminden çıktığı net ortada şu da fotosu.

Ekli dosyayı görüntüle 380344
Ortayı yapan masuaku değil de başkası olsa çıkmamis olabilir derdim ama bu biraz ayaksız o yüzden çıkması gayet normal

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,086
17,406
113
Masuakudan çabuk özür dile 🙄 Beşiktaş'ın tarihine geçecek beklerden biri net muleka anadolu takımı topçusu onur bek ama açık oynuyo bizim Şenol yine klasik ben bilirim kafasında 24 günde 6 maç yapmış takim sürekli aynı oyuncuları oynatıyor ısrarla
Canerden sonra iyi orta yapan sol bek gelmedi size, bu masuaku ne zaman görsem orta yapamıyor ve bugün gitti penaltıya sebep oldu. Madem adamı düşürecen, ceza sahası dışında yapsana

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,847
23,071
113
Canerden sonra iyi orta yapan sol bek gelmedi size, bu masuaku ne zaman görsem orta yapamıyor ve bugün gitti penaltıya sebep oldu. Madem adamı düşürecen, ceza sahası dışında yapsana
Aga maçın tamamını izlemedigin için normal canerin tek vasfı orta açmak başka hicbiseyi yok ama masuaku maç içinde bindirmeleri falan çok çizgiye kadar inip adam eksiltmesi çalım yeteneği adrese teslim ortaları duran top. Kullanımı çok sağlam adam bugün ki penaltı biraz şanssız rakibinin arkasında olduğunu geç farkediyo

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
kuşbakışı yok sanırım ama tam kornerin karşı tribünden çekimi paylaşıyorlar oradan çıkmıyor gibi gözüküyor haliyle. zaten yardımcı hakem daha top kafayı vuran adamın kafaya gelmeden kaldırıyor bayrağı art niyet olsa bekler gol olmasını. ama kornerin kullanıldığı tribün çekiminden çıktığı net ortada şu da fotosu.

Ekli dosyayı görüntüle 380344
Tamam Dostum senin Resim Dogru fotorafından bellı boyle konusucagın Zaten bugun valla Gslilerden nefret ettım aw

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
7,235
113
Tamam Dostum senin Resim Dogru fotorafından bellı boyle konusucagın Zaten bugun valla Gslilerden nefret ettım aw

girme ağacım benle bu tür muhabbetlere bosuna zaten çocuk gibi kavga edecek değiliz. hatay'ın 5lediği takıma ataydın 3 tane de ağlamayaydın

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
@Shellac dost konuyu kitlermisin durduk yere canımız sıkılmasın sana zahmet

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,523
26,809
113
Daha önünü göremeyenler çıkmış diyor şu fanatikliği Bi kenara bırakın da doğruyu konuşun kör gözünü sevdiklerim

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,587
4,826
113
@Shellac dost konuyu kitlermisin durduk yere canımız sıkılmasın sana zahmet
Dostum ne kadar bu kadar herkesi kalee alıyorsun ben acayip fanatik TSliyim ama Gs vize 5 atar dedim 2 de kaldı çünkü takimini takip edersen zaten kendini sonucu görürsün geçen hafta TS yürüye yürüye antalyayi 1..0 yendik 1.0 Ken ne yaparsın kontra yakalar gole gidersin ama inan orta sahada 3 e1 yakalayıp zaman geçsin diye gitmediler.. bugüne gelirsek waktim wardi 75den sonra BJK maçını izleyim dedim 1.0 nasıl olur yaw dostum yürüye yürüye top oynuyor Beşiktaş solda masuakumudir nedir ayağında top tutamıyor hele Bi pozisyon oldu Pendik atakta iken bjk ye geldi top solda bu adama geldi koşsa ileri topla 5e 2 olacak pozisyon hatta tribünlerden uğultu koptu aw (aynı bizim TS deki Eren aw adamın her topu geri pas nasıl milli takıma seçiliyor oda ayri dert ) o zaman dedim bu maç 1..1 biter bjk ts bu takımlar 1.0 a yatacak takımı mı Allah aşkına Pendige antalyaya bu oyuncular neler kaç paralar alıyor yazık günah.. son olacakta kardeşim takımını seviyorsan tartışmaya girme iş kazası de geç Gs geçen hafta gol atamayınca sesi çıkmayanlar bu hafta kazanınca çok büyük oldular :)

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
Dostum ne kadar bu kadar herkesi kalee alıyorsun ben acayip fanatik TSliyim ama Gs vize 5 atar dedim 2 de kaldı çünkü takimini takip edersen zaten kendini sonucu görürsün geçen hafta TS yürüye yürüye antalyayi 1..0 yendik 1.0 Ken ne yaparsın kontra yakalar gole gidersin ama inan orta sahada 3 e1 yakalayıp zaman geçsin diye gitmediler.. bugüne gelirsek waktim wardi 75den sonra BJK maçını izleyim dedim 1.0 nasıl olur yaw dostum yürüye yürüye top oynuyor Beşiktaş solda masuakumudir nedir ayağında top tutamıyor hele Bi pozisyon oldu Pendik atakta iken bjk ye geldi top solda bu adama geldi koşsa ileri topla 5e 2 olacak pozisyon hatta tribünlerden uğultu koptu aw (aynı bizim TS deki Eren aw adamın her topu geri pas nasıl milli takıma seçiliyor oda ayri dert ) o zaman dedim bu maç 1..1 biter bjk ts bu takımlar 1.0 a yatacak takımı mı Allah aşkına Pendige antalyaya bu oyuncular neler kaç paralar alıyor yazık günah.. son olacakta kardeşim takımını seviyorsan tartışmaya girme iş kazası de geç Gs geçen hafta gol atamayınca sesi çıkmayanlar bu hafta kazanınca çok büyük oldular :)
Ağzına sağlık dost

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@Kaneko55 dost bunun geçen haftası falan yokki takımın kalitesi belli daha alınan oyuncular hazır değil icardi zaten geç geldi ona rağmen adam herturlu atıyor gs muhteşem falan diyende yokki ama insanlar sırf bu kadar yıldız topcu geldi diye kıskanıp sürekli laf yapıyolar senin dediğin gibi bizde geçen hafta kaza dedik geçtik bizde biliyoruz gs nin takım olarak 5 6 hafta zaman verilmesini ama alınan topçular boş adamlar değil

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,587
4,826
113
@Kaneko55 dost bunun geçen haftası falan yokki takımın kalitesi belli daha alınan oyuncular hazır değil icardi zaten geç geldi ona rağmen adam herturlu atıyor gs muhteşem falan diyende yokki ama insanlar sırf bu kadar yıldız topcu geldi diye kıskanıp sürekli laf yapıyolar senin dediğin gibi bizde geçen hafta kaza dedik geçtik bizde biliyoruz gs nin takım olarak 5 6 hafta zaman verilmesini ama alınan topçular boş adamlar değil
Dostum sorunda orda zaten kendi takımına 5..6 hafta tanırken neden Pendik küçümseyip BJKnin farklı yanmesi bekleniyor GS de berabere kalabiliyor yani. Ama gerçek olan oynamassan kazanamazsin..

ermkstn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
762
207
43
Bugun bir haksızlik olmuş gibi gözüküyor evet lakin bjk lilerin takimlarina yapacağı en büyük kötülük bu maçı tamamenn hakem uzerinden ele alıp pendik gibi bir takima karşı oynanan zevksiz basit futbolu ve senol gunesin sacma sapan tercihlerini gormezden gelmek olur