Dostum ne kadar bu kadar herkesi kalee alıyorsun ben acayip fanatik TSliyim ama Gs vize 5 atar dedim 2 de kaldı çünkü takimini takip edersen zaten kendini sonucu görürsün geçen hafta TS yürüye yürüye antalyayi 1..0 yendik 1.0 Ken ne yaparsın kontra yakalar gole gidersin ama inan orta sahada 3 e1 yakalayıp zaman geçsin diye gitmediler.. bugüne gelirsek waktim wardi 75den sonra BJK maçını izleyim dedim 1.0 nasıl olur yaw dostum yürüye yürüye top oynuyor Beşiktaş solda masuakumudir nedir ayağında top tutamıyor hele Bi pozisyon oldu Pendik atakta iken bjk ye geldi top solda bu adama geldi koşsa ileri topla 5e 2 olacak pozisyon hatta tribünlerden uğultu koptu aw (aynı bizim TS deki Eren aw adamın her topu geri pas nasıl milli takıma seçiliyor oda ayri dert ) o zaman dedim bu maç 1..1 biter bjk ts bu takımlar 1.0 a yatacak takımı mı Allah aşkına Pendige antalyaya bu oyuncular neler kaç paralar alıyor yazık günah.. son olacakta kardeşim takımını seviyorsan tartışmaya girme iş kazası de geç Gs geçen hafta gol atamayınca sesi çıkmayanlar bu hafta kazanınca çok büyük oldular