- 2,263
- 780
- 113
Kadro desen kalitesiz , kaleci desen bildiğin içeri alıyor topu yazık günah Ersin’in yendiği golü kimse yiyemez q
Bu ersin kadar dengesiz bir kaleci daha yoktur abi böyle bir gol yenirmi ya abi bu takımda Birtane düzgün topçu yok ya alayını defedeceksinKadro desen kalitesiz , kaleci desen bildiğin içeri alıyor topu yazık günah Ersin’in yendiği golü kimse yiyemez q
Ahmet Nur cebi sağolsun takımın anasını ağlatıp öyle gittiBu ersin kadar dengesiz bir kaleci daha yoktur abi böyle bir gol yenirmi ya abi bu takımda Birtane düzgün topçu yok ya alayını defedeceksin
Zor kanka 2. Yarı Beşiktaş atar maç 0 biter diyorum benİlk yari bir buçuk ust olur
Bu oyunla oda imkansizSeneye toparlarız inş bu sene tek hedef Türkiye kupası
Tek umut hoca bro ismi var adamın sağlam 3 4 adam getirirse çözer işi de gene yönetim geç kalıyor almaları lazımdı çoktanBu oyunla oda imkansiz
Geçen seneydi galiba kaleye gelen şut yokken gol yemişti aq bu
Hocayı da anlamış değilim soğuk adam q oynat Mert’i iyi kötü güven veriyor kalede tutmuş en olmadık maçta güvene forma vermişGeçen seneydi galiba kaleye gelen şut yokken gol yemişti aq bu
Çıkmaz ayın son çarşambası yaparlar transferi bunlar kupayı da alamaz Sergen eler bizi bi cacık olmaz bu senetransfer yapacakta transferin bitmesini bekliyor başkan boşa çıkan oyuncuları alacakmış öyle açıklama yaptı feyyaz ucar
kardeş sen takip etmiyormuş mert sakatHocayı da anlamış değilim soğuk adam q oynat Mert’i iyi kötü güven veriyor kalede tutmuş en olmadık maçta güvene forma vermiş
Biliyorum da hocanın kesiceğini bildiği için Sakat , onu geç Yedeğimiz Ersin’den emin Kl daha iyikardeş sen takip etmiyormuş mert sakat