- 16,454
- 3,949
- 113
Takip edebilir misiyimSponsor @Novasky teşekkür ederim
Gelirse 4 kişi 50 TAKİP EDENLERDEN seçeriz
En akttaki maç boston maçı
Ekli dosyayı görüntüle 541518
Takip edebilir misiyimSponsor @Novasky teşekkür ederim
Şansım yokSponsor @Novasky teşekkür ederim
Tabi dost neden olmasın lakin kayıt ücreti odemen lazım@Novasky bir kerede bana yaptirirmisin roll
25 kurus yetermi fiximde varTabi dost neden olmasın lakin kayıt ücreti odemen lazım
25 kuruş nedir dostum25 kurus yetermi fiximde var
Süper kupon ağabey. Besiktasliya sen mi verdin bu kuponu yoksa baktın bizden bir cacık olmuyor. El attın mı olaya 🤣Baskette kalsın toli vermez buradan maci
Tolima ya Nova Finans sponsor gerisine anlaşma sagliyamadikSüper kupon ağabey. Besiktasliya sen mi verdin bu kuponu yoksa baktın bizden bir cacık olmuyor. El attın mı olaya 🤣
param olmadiğina üzüldügün icin sagol25 kuruş nedir dostum
Nova Finansın bütün herseyinden Vip olarak yararlanicaksin
Üzdün dost
Gitmeden sanada yaptırırız bı Rolparam olmadiğina üzüldügün icin sagol
can sıkıntisindan yapimmi dedim onemli değil zaten rol 200 den 700 olursa 500 felan dagitimli degilmiydiGitmeden sanada yaptırırız bı Rol
Nasıl anlamadımcan sıkıntisindan yapimmi dedim onemli değil zaten rol 200 den 700 olursa 500 felan dagitimli degilmiydi
şu fani dünyada baki kalan ne? birgün "yok" var olur "var" gelir geçer dost..param olmadiğina üzüldügün icin sagol
yani rol yapinca cogunu dagiticam demek istedim ben uzun sure parasiz kaldigimda mucizeler yaratiyorum gecen haftalarda 100 tl yi 1 saatte 2 k yapmistimNasıl anlamadım
Üstat bizim Beşiktaşlı dan ses seda yok. Markete ciqlet almaya gitmiş olmasın 🤣Nasıl anlamadım
Uzun süre parasız kalınca depresyona girer insan. Mucize yaratanı da ilk kez görüyorum 🤣yani rol yapinca cogunu dagiticam demek istedim ben uzun sure parasiz kaldigimda mucizeler yaratiyorum gecen haftalarda 100 tl yi 1 saatte 2 k yapmistim
girmemiş gibimi gorunuyorum 🤣Uzun süre parasız kalınca depresyona girer insan. Mucize yaratanı da ilk kez görüyorum 🤣
Depresyondan pek hayırlı durumlar çıkmaz dost. Hele mucize çok zor 🤣girmemiş gibimi gorunuyorum 🤣
Başarılıyani rol yapinca cogunu dagiticam demek istedim ben uzun sure parasiz kaldigimda mucizeler yaratiyorum gecen haftalarda 100 tl yi 1 saatte 2 k yapmistim