- 86,517
- 65,990
- 113
Cokkkkk 🎱🎱🎱🤳🤳🤳
Dikkat dikkat bu siteeeeee
site elemanimisin konuyu hortlatiyosun bos yere bi de tesekkur ederim yazmış banlayin sunu lutfen !Tşk ederim
Kanka mobil ödeme paycel yapan varmisite elemanimisin konuyu hortlatiyosun bos yere bi de tesekkur ederim yazmış banlayin sunu lutfen !
iyzco ile yatırım yapsana dostum niye bozumculara düdüklenip zarar ediceksin ki 100 tl için 8,5 tl fark ödüyosun oda sms ücretiKanka mobil ödeme paycel yapan varmi
İbrahim harbiden bilmissiniyzco ile yatırım yapsana dostum niye bozumculara düdüklenip zarar ediceksin ki 100 tl için 8,5 tl fark ödüyosun oda sms ücreti
5461060636 yaz WhatsApp tanKanka mobil ödeme paycel yapan varmi
Iyzco ne oluyor dostumiyzco ile yatırım yapsana dostum niye bozumculara düdüklenip zarar ediceksin ki 100 tl için 8,5 tl fark ödüyosun oda sms ücreti
aynı soruyu arama motoruna yazarak çok hızlı bilgi alabilirsinIyzco ne oluyor dostum
Zaten kumara düşmüşüz sitelere veriyoruz paraları bide burda böyle çakallar var bozum yapalım diyip milletin son kurşununuda çalan ulan adam zaten bitmiş mobil ödemeye bi ümit demiş çakala çukala yem olmasın dedikİbrahim harbiden bilmissin
Yazdım özeldenKanka mobil ödeme paycel yapan varmi
Bende bozarım 05308793116Yazdım özelden
Kanka onaybet southbet falan parselle ödeme alıyor onlara yatirsanaiyzco ile yatırım yapsana dostum niye bozumculara düdüklenip zarar ediceksin ki 100 tl için 8,5 tl fark ödüyosun oda sms ücreti
Hangi siteye yapiliyoriyzco ile yatırım yapsana dostum niye bozumculara düdüklenip zarar ediceksin ki 100 tl için 8,5 tl fark ödüyosun oda sms ücreti
Selam 200 TL mi sildiler sebepsizEvet ödeme yapmıyor
Benimde ödemedi nedeni sweet ve gate of da kazanç sağlayabilirmiş başka oyuna girmek yasakmis
Selam 200 TL mi sildiler sebepsiz
turboslot kredikartı 3 ileHangi siteye yapiliyor
bets10 grubuda paycelle ödeme alıyor direk paycell ile ödeme alan siteler her zaman yatırım almıyorlar hata filan veriyorKanka onaybet southbet falan parselle ödeme alıyor onlara yatirsana