Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Betasus 1 TL çekim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mamodu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
353
84
28
Arkadaşlar. Abi duydunmulara 1 TL para yatırdım :D uzun uğraşlar sonucu 50 TL yapıp çektim yollamazlar diyordum yolladılar hesabında 1 tlsi olan varsa paparadan oynasın yüksek Mevla oderlermi bilimiyorum ben 50 yapıp çekim verdim herkese bol şans
Mevla değil meblağ carpilacaksiniz bir gun

meryem01

Yeni üye
Yeni Üye
1
0
1
bet moonla sahipleri aynı sanırım çok benziyorlar moonda oynadım ama çok çabuk lımıtledıler burda olmadı şimdilik bakalım

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
454
257
63
Tebrikler. Para çekim ve yatırım limitleri en alt düzeyde olan siteler çok çabuk sorunlar yaşayabiliyor. Bu yüzden limitler yükselmeden değerlendirmek isteyenler var ise kaçırmasınlar.

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
100 tl yi çöp ediyorum yüksek orana adam 1 tl yi 50 yapmış helal :d

yaman2k18

Üye
Yeni Üye
20
3
8
Arkadaşlar. Abi duydunmulara 1 TL para yatırdım :D uzun uğraşlar sonucu 50 TL yapıp çektim yollamazlar diyordum yolladılar hesabında 1 tlsi olan varsa paparadan oynasın yüksek Mevla oderlermi bilimiyorum ben 50 yapıp çekim verdim herkese bol şans
Ben güvenemedim nedense ama denicem :D

Jojoboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
235
28
28
papara hesaboni yeni actim . simdi kartta ki parayi papara hesabinami atacam ???

haydarigeceler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
712
240
43
Sana Memleketi Bırakıp , Yaşamak Vardı Nasıl Yapılır Bazı İşler Öğretirdin ...

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,729
3,518
113
Hesapta bulunan 5 lirayı attım bakiye 62 :) Hedef 200 olursa çekim verecegim bakalim :)

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Fenea degil site .herzamanki gibi cepbank limitimiz ayin basinda doldu bende paparada 9 lira vardi denedim onun60 yapdim denedim bi cekimn10 dakkada yatti buyulnrakamlarai bilemem tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...